Ceridian HCM Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ceridian HCM Holding Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ceridian HCM Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Ceridian HCM Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ceridian HCM Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ceridian HCM Holding Inc. delen.

Ceridian HCM Holding Inc. is gevestigd in Minneapolis in US. Ceridian HCM Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. David Ossip is de CEO van Ceridian HCM Holding Inc..

Ceridian HCM Holding Inc.

Aandelen Ceridian HCM Holding kopen

Koop Ceridian HCM Holding Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ceridian HCM Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ceridian HCM Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ceridian HCM Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ceridian HCM Holding.

Ceridian HCM Holding koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $67,10 +0,93%
Handelsvolume 342.106
Openingskoers $66,48
Hoogste koers $67,29
Laagste koers $66,07
Koersbereik $1,22
Ticker CDAY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ceridian HCM Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ceridian HCM Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $67,10 +0,93% 342.106 $66,48 $67,29 $66,07
23 november 2022 $66,88 +2,01% 737.540 $65,56 $67,16 $64,25
22 november 2022 $65,39 +2,30% 1.263.457 $63,92 $65,71 $62,57
21 november 2022 $63,91 -1,34% 1.566.915 $64,78 $65,43 $63,79
18 november 2022 $65,28 -4,06% 1.215.583 $68,04 $68,37 $64,64

Aandelen Ceridian HCM Holding Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ceridian HCM Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ceridian HCM Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ceridian HCM Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ceridian HCM Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ceridian HCM Holding over de laatste 5 handelsdagen

Ceridian HCM Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ceridian HCM Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ceridian HCM Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ceridian HCM Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ceridian HCM Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ceridian HCM Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ceridian HCM Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ceridian HCM Holding.

Ceridian HCM Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ceridian HCM Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ceridian HCM Holding Inc.?

De CEO van Ceridian HCM Holding Inc. is David Ossip.

Wat is de actuele Ceridian HCM Holding Inc. aandelen koers?

Het Ceridian HCM Holding Inc.-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $66,48, de hoogste koers was $67,29 en de laagste koers was $66,07. De slotkoers was $67,10 en is daarmee met 0,33% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ceridian HCM Holding Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ceridian HCM Holding Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ceridian HCM Holding Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ceridian HCM Holding Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ceridian HCM Holding Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ceridian HCM Holding Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ceridian HCM Holding Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ceridian HCM Holding Inc. stijgen in 2022?

Gaat Ceridian HCM Holding Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Ceridian HCM Holding Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ceridian HCM Holding Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ceridian HCM Holding Inc. aandelen kopen?

Ceridian HCM Holding Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ceridian HCM Holding Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen