Century Communities Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Century Communities Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Century Communities, wat de huidige verwachtingen zijn van Century Communitiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Century Communities. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Century Communities Inc delen.

Century Communities Inc is gevestigd in Greenwood Village in US. Century Communities telt momenteel werknemers en is actief in de sector Construction. is de CEO van Century Communities Inc.

Century Communities Inc

Aandelen Century Communities kopen

Koop Century Communities Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Century Communities stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Century Communities  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Century Communities aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Century Communities.

Century Communities koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $44,60 +5,79%
Handelsvolume 304.509
Openingskoers $42,16
Hoogste koers $45,17
Laagste koers $42,16
Koersbereik $3,01
Ticker CCS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Century Communities koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Century Communities over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $44,60 +5,79% 304.509 $42,16 $45,17 $42,16
27 september 2022 $41,81 -3,73% 244.132 $43,43 $43,58 $41,51
26 september 2022 $42,69 -2,91% 246.164 $43,97 $44,72 $42,68
23 september 2022 $44,20 +2,84% 255.315 $42,98 $44,29 $42,78
22 september 2022 $43,56 -3,90% 232.083 $45,33 $45,33 $43,22

Aandelen Century Communities Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Century Communities? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Century Communities koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Century Communities te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Century Communities van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Century Communities over de laatste 5 handelsdagen

Century Communities aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Century Communities koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Century Communities nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Century Communities

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Century Communities koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Century Communities in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Century Communities. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Century Communities.

Century Communities aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Century Communities: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Century Communities Inc?

De CEO van Century Communities Inc is .

Wat is de actuele Century Communities Inc aandelen koers?

Het Century Communities Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $42,16, de hoogste koers was $45,17 en de laagste koers was $42,16. De slotkoers was $44,60 en is daarmee met 6,67% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Century Communities Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Century Communities Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Century Communities Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Century Communities Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Century Communities Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Century Communities Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Century Communities Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Century Communities Inc stijgen in 2022?

Gaat Century Communities Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Century Communities Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Century Communities Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Century Communities Inc aandelen kopen?

Century Communities Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Century Communities Inc aandelen kopen:

Andere aandelen