Cedar Realty Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Cedar Realty Trust Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Cedar Realty Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Cedar Realty Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Cedar Realty Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Cedar Realty Trust Inc delen.

Cedar Realty Trust Inc is gevestigd in Port Washington in US. Cedar Realty Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Bruce Schanzer is de CEO van Cedar Realty Trust Inc.

Cedar Realty Trust Inc

Aandelen Cedar Realty Trust kopen

Koop Cedar Realty Trust Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Cedar Realty Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Cedar Realty Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Cedar Realty Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Cedar Realty Trust.

Cedar Realty Trust koers

Datum 22 augustus 2022
Slotkoers $29,00 +0,10%
Handelsvolume 498.513
Openingskoers $28,97
Hoogste koers $29,01
Laagste koers $28,97
Koersbereik $0,04
Ticker CDR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Cedar Realty Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Cedar Realty Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
22 augustus 2022 $29,00 +0,10% 498.513 $28,97 $29,01 $28,97
18 augustus 2022 $29,00 +0,10% 540.427 $28,97 $29,00 $28,96
17 augustus 2022 $28,97 -0,07% 661.693 $28,99 $29,00 $28,95
16 augustus 2022 $28,95 -0,03% 1.096.647 $28,96 $29,00 $28,95
15 augustus 2022 $28,96 0,00% 957.928 $28,96 $28,98 $28,94

Aandelen Cedar Realty Trust Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Cedar Realty Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Cedar Realty Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Cedar Realty Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Cedar Realty Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Cedar Realty Trust over de laatste 5 handelsdagen

Cedar Realty Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Cedar Realty Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Cedar Realty Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Cedar Realty Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Cedar Realty Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Cedar Realty Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Cedar Realty Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Cedar Realty Trust.

Cedar Realty Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Cedar Realty Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Cedar Realty Trust Inc?

De CEO van Cedar Realty Trust Inc is Bruce Schanzer.

Wat is de actuele Cedar Realty Trust Inc aandelen koers?

Het Cedar Realty Trust Inc-aandeel had op 22-08-2022 een openingskoers van $28,97, de hoogste koers was $29,01 en de laagste koers was $28,97. De slotkoers was $29,00 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Cedar Realty Trust Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Cedar Realty Trust Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Cedar Realty Trust Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Cedar Realty Trust Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Cedar Realty Trust Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Cedar Realty Trust Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Cedar Realty Trust Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Cedar Realty Trust Inc stijgen in 2022?

Gaat Cedar Realty Trust Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Cedar Realty Trust Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Cedar Realty Trust Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Cedar Realty Trust Inc aandelen kopen?

Cedar Realty Trust Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Cedar Realty Trust Inc aandelen kopen:

Andere aandelen