CatchMark Timber Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel CatchMark Timber Trust Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van CatchMark Timber Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van CatchMark Timber Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor CatchMark Timber Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over CatchMark Timber Trust Inc delen.

CatchMark Timber Trust Inc is gevestigd in Atlanta in US. CatchMark Timber Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Brian Davis is de CEO van CatchMark Timber Trust Inc.

CatchMark Timber Trust Inc

Aandelen CatchMark Timber Trust kopen

Koop CatchMark Timber Trust Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de CatchMark Timber Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel CatchMark Timber Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de CatchMark Timber Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van CatchMark Timber Trust.

CatchMark Timber Trust koers

Datum 14 september 2022
Slotkoers $10,37 -1,05%
Handelsvolume 1.926.671
Openingskoers $10,48
Hoogste koers $10,48
Laagste koers $10,19
Koersbereik $0,29
Ticker CTT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de CatchMark Timber Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen CatchMark Timber Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
14 september 2022 $10,37 -1,05% 1.926.671 $10,48 $10,48 $10,19
13 september 2022 $10,52 -3,66% 569.113 $10,92 $10,92 $10,45
12 september 2022 $11,07 +1,10% 274.615 $10,95 $11,22 $10,95
9 september 2022 $10,93 +2,05% 195.343 $10,71 $10,95 $10,63
8 september 2022 $10,68 +0,38% 1.653.033 $10,64 $10,70 $10,52

Aandelen CatchMark Timber Trust Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van CatchMark Timber Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de CatchMark Timber Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van CatchMark Timber Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van CatchMark Timber Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel CatchMark Timber Trust over de laatste 5 handelsdagen

CatchMark Timber Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de CatchMark Timber Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende CatchMark Timber Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van CatchMark Timber Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun CatchMark Timber Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van CatchMark Timber Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor CatchMark Timber Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van CatchMark Timber Trust.

CatchMark Timber Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

CatchMark Timber Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van CatchMark Timber Trust Inc?

De CEO van CatchMark Timber Trust Inc is Brian Davis.

Wat is de actuele CatchMark Timber Trust Inc aandelen koers?

Het CatchMark Timber Trust Inc-aandeel had op 14-09-2022 een openingskoers van $10,48, de hoogste koers was $10,48 en de laagste koers was $10,19. De slotkoers was $10,37 en is daarmee met 1,43% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om CatchMark Timber Trust Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om CatchMark Timber Trust Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van CatchMark Timber Trust Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. CatchMark Timber Trust Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de CatchMark Timber Trust Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor CatchMark Timber Trust Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van CatchMark Timber Trust Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van CatchMark Timber Trust Inc stijgen in 2022?

Gaat CatchMark Timber Trust Inc volgend jaar in de prijs omhoog? CatchMark Timber Trust Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van CatchMark Timber Trust Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog CatchMark Timber Trust Inc aandelen kopen?

CatchMark Timber Trust Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je CatchMark Timber Trust Inc aandelen kopen:

Andere aandelen