Casper Sleep Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Casper Sleep Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Casper Sleep, wat de huidige verwachtingen zijn van Casper Sleepen hoe de toekomst eruit zal zien voor Casper Sleep. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Casper Sleep Inc delen.

Casper Sleep Inc is gevestigd in in . Casper Sleep telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Casper Sleep Inc.

Casper Sleep Inc

Aandelen Casper Sleep kopen

Koop Casper Sleep Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Casper Sleep stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Casper Sleep  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Casper Sleep aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Casper Sleep.

Casper Sleep koers

Datum 24 januari 2022
Slotkoers $6,78 +1,73%
Handelsvolume 9.956.131
Openingskoers $6,67
Hoogste koers $6,79
Laagste koers $6,61
Koersbereik $0,19
Ticker CSPR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Casper Sleep koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Casper Sleep over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
24 januari 2022 $6,78 +1,73% 9.956.131 $6,67 $6,79 $6,61
21 januari 2022 $6,30 -1,41% 4.419.548 $6,39 $6,50 $6,23
20 januari 2022 $6,29 -1,87% 12.570.770 $6,41 $6,65 $6,22
31 december 2021 $6,68 -0,15% 596.101 $6,69 $6,73 $6,67
29 november 2021 $6,53 -0,31% 1.344.854 $6,55 $6,57 $6,51

Aandelen Casper Sleep Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Casper Sleep? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Casper Sleep koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Casper Sleep te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Casper Sleep van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Casper Sleep over de laatste 5 handelsdagen

Casper Sleep aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Casper Sleep koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Casper Sleep nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Casper Sleep

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Casper Sleep koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Casper Sleep in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Casper Sleep. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Casper Sleep.

Casper Sleep aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Casper Sleep: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Casper Sleep Inc?

De CEO van Casper Sleep Inc is .

Wat is de actuele Casper Sleep Inc aandelen koers?

Het Casper Sleep Inc-aandeel had op 24-01-2022 een openingskoers van $6,67, de hoogste koers was $6,79 en de laagste koers was $6,61. De slotkoers was $6,78 en is daarmee met 7,62% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Casper Sleep Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Casper Sleep Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Casper Sleep Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Casper Sleep Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Casper Sleep Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Casper Sleep Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Casper Sleep Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Casper Sleep Inc stijgen in 2022?

Gaat Casper Sleep Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Casper Sleep Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Casper Sleep Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Casper Sleep Inc aandelen kopen?

Casper Sleep Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Casper Sleep Inc aandelen kopen:

Andere aandelen