Carpenter Technology Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Carpenter Technology Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Carpenter Technology, wat de huidige verwachtingen zijn van Carpenter Technologyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Carpenter Technology. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Carpenter Technology Corp. delen.

Carpenter Technology Corp. is gevestigd in Philadelphia in US. Carpenter Technology telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Tony Thene is de CEO van Carpenter Technology Corp..

Carpenter Technology Corp.

Aandelen Carpenter Technology kopen

Koop Carpenter Technology Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Carpenter Technology stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Carpenter Technology  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Carpenter Technology aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Carpenter Technology.

Carpenter Technology koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $41,43 -1,45%
Handelsvolume 204.655
Openingskoers $42,04
Hoogste koers $42,65
Laagste koers $40,91
Koersbereik $1,75
Ticker CRS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Carpenter Technology koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Carpenter Technology over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $41,43 -1,45% 204.655 $42,04 $42,65 $40,91
7 december 2022 $41,36 -0,74% 183.782 $41,67 $41,97 $41,20
6 december 2022 $41,87 +0,77% 139.799 $41,55 $42,25 $41,11
5 december 2022 $41,47 -3,63% 214.083 $43,03 $43,32 $41,40
2 december 2022 $42,85 +5,93% 195.339 $40,45 $43,15 $40,45

Aandelen Carpenter Technology Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Carpenter Technology? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Carpenter Technology koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Carpenter Technology te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Carpenter Technology van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Carpenter Technology over de laatste 5 handelsdagen

Carpenter Technology aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Carpenter Technology koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Carpenter Technology nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Carpenter Technology

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Carpenter Technology koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Carpenter Technology in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Carpenter Technology. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Carpenter Technology.

Carpenter Technology aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Carpenter Technology: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Carpenter Technology Corp.?

De CEO van Carpenter Technology Corp. is Tony Thene.

Wat is de actuele Carpenter Technology Corp. aandelen koers?

Het Carpenter Technology Corp.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $42,04, de hoogste koers was $42,65 en de laagste koers was $40,91. De slotkoers was $41,43 en is daarmee met 0,17% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Carpenter Technology Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Carpenter Technology Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Carpenter Technology Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Carpenter Technology Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Carpenter Technology Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Carpenter Technology Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Carpenter Technology Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Carpenter Technology Corp. stijgen in 2022?

Gaat Carpenter Technology Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Carpenter Technology Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Carpenter Technology Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Carpenter Technology Corp. aandelen kopen?

Carpenter Technology Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Carpenter Technology Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen