Carnival Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Carnival Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Carnival, wat de huidige verwachtingen zijn van Carnivalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Carnival. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Carnival Corp. delen.

Carnival Corp. is gevestigd in Miami in US. Carnival telt momenteel werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. Arnold Donald is de CEO van Carnival Corp..

Carnival Corp.

Aandelen Carnival kopen

Koop Carnival Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Carnival stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Carnival  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Carnival aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Carnival.

Carnival koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $9,68 -2,12%
Handelsvolume 52.424.136
Openingskoers $9,89
Hoogste koers $10,27
Laagste koers $9,63
Koersbereik $0,64
Ticker CCL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Carnival koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Carnival over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $9,68 -2,12% 52.424.136 $9,89 $10,27 $9,63
2 december 2022 $10,00 +2,77% 48.326.920 $9,73 $10,04 $9,45
1 december 2022 $9,97 +0,10% 52.863.089 $9,96 $10,29 $9,90
30 november 2022 $9,93 +1,22% 65.648.544 $9,81 $9,94 $9,41
29 november 2022 $9,75 +4,17% 46.085.753 $9,36 $9,79 $9,32

Aandelen Carnival Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Carnival? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Carnival koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Carnival te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Carnival van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Carnival over de laatste 5 handelsdagen

Carnival aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Carnival koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Carnival nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Carnival

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Carnival koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Carnival in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Carnival. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Carnival.

Carnival aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Carnival: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Carnival Corp.?

De CEO van Carnival Corp. is Arnold Donald.

Wat is de actuele Carnival Corp. aandelen koers?

Het Carnival Corp.-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $9,89, de hoogste koers was $10,27 en de laagste koers was $9,63. De slotkoers was $9,68 en is daarmee met 3,20% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Carnival Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Carnival Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Carnival Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Carnival Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Carnival Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Carnival Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Carnival Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Carnival Corp. stijgen in 2022?

Gaat Carnival Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Carnival Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Carnival Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Carnival Corp. aandelen kopen?

Carnival Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Carnival Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen