Canadian Natural Resources Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Canadian Natural Resources Ltd. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Canadian Natural Resources, wat de huidige verwachtingen zijn van Canadian Natural Resourcesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Canadian Natural Resources. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Canadian Natural Resources Ltd. delen.

Canadian Natural Resources Ltd. is gevestigd in Calgary in Canada. Canadian Natural Resources telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. is de CEO van Canadian Natural Resources Ltd..

Canadian Natural Resources Ltd.

Aandelen Canadian Natural Resources kopen

Koop Canadian Natural Resources Ltd. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Canadian Natural Resources stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Canadian Natural Resources  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Canadian Natural Resources aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Canadian Natural Resources.

Canadian Natural Resources koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $54,87 -1,95%
Handelsvolume 1.775.800
Openingskoers $55,96
Hoogste koers $56,72
Laagste koers $54,58
Koersbereik $2,14
Ticker CNQ
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Canadian Natural Resources koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Canadian Natural Resources over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $54,87 -1,95% 1.775.800 $55,96 $56,72 $54,58
7 december 2022 $54,97 -0,87% 1.738.976 $55,45 $56,13 $54,61
6 december 2022 $55,42 -2,33% 2.172.985 $56,74 $57,69 $55,34
5 december 2022 $57,13 -5,80% 2.581.022 $60,65 $61,27 $56,87
2 december 2022 $59,96 +1,13% 1.607.466 $59,29 $60,75 $59,29

Aandelen Canadian Natural Resources Ltd. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Canadian Natural Resources? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Canadian Natural Resources koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Canadian Natural Resources te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Canadian Natural Resources van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Canadian Natural Resources over de laatste 5 handelsdagen

Canadian Natural Resources aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Canadian Natural Resources koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Canadian Natural Resources nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Canadian Natural Resources

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Canadian Natural Resources koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Canadian Natural Resources in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Canadian Natural Resources. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Canadian Natural Resources.

Canadian Natural Resources aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Canadian Natural Resources: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Canadian Natural Resources Ltd.?

De CEO van Canadian Natural Resources Ltd. is .

Wat is de actuele Canadian Natural Resources Ltd. aandelen koers?

Het Canadian Natural Resources Ltd.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $55,96, de hoogste koers was $56,72 en de laagste koers was $54,58. De slotkoers was $54,87 en is daarmee met 0,18% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Canadian Natural Resources Ltd. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Canadian Natural Resources Ltd. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Canadian Natural Resources Ltd. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Canadian Natural Resources Ltd. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Canadian Natural Resources Ltd. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Canadian Natural Resources Ltd. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Canadian Natural Resources Ltd.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Canadian Natural Resources Ltd. stijgen in 2022?

Gaat Canadian Natural Resources Ltd. volgend jaar in de prijs omhoog? Canadian Natural Resources Ltd. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Canadian Natural Resources Ltd. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Canadian Natural Resources Ltd. aandelen kopen?

Canadian Natural Resources Ltd. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Canadian Natural Resources Ltd. aandelen kopen:

Andere aandelen