Camping World Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Camping World Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Camping World Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Camping World Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Camping World Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Camping World Holdings Inc delen.

Camping World Holdings Inc is gevestigd in Lincolnshire in US. Camping World Holdings telt momenteel 11.835 werknemers en is actief in de sector Retail Trade. Marcus Lemonis is de CEO van Camping World Holdings Inc.

Camping World Holdings Inc

Aandelen Camping World Holdings kopen

Koop Camping World Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Camping World Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Camping World Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Camping World Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Camping World Holdings.

Camping World Holdings koers

Datum 29 maart 2023
Slotkoers $19,80 -1,54%
Handelsvolume 837.025
Openingskoers $20,11
Hoogste koers $20,11
Laagste koers $19,54
Koersbereik $0,57
Ticker CWH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Camping World Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Camping World Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 maart 2023 $19,80 -1,54% 837.025 $20,11 $20,11 $19,54
28 maart 2023 $19,77 +1,70% 850.087 $19,44 $19,99 $19,40
27 maart 2023 $19,47 -0,26% 977.392 $19,52 $19,67 $19,19
24 maart 2023 $19,16 +0,84% 1.190.397 $19,00 $19,23 $18,69
23 maart 2023 $19,23 -4,04% 1.989.810 $20,04 $20,17 $19,10

Aandelen Camping World Holdings Inc koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Camping World Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Camping World Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Camping World Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Camping World Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Camping World Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Camping World Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Camping World Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Camping World Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Camping World Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Camping World Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Camping World Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Camping World Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Camping World Holdings.

Camping World Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Camping World Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Camping World Holdings Inc?

De CEO van Camping World Holdings Inc is Marcus Lemonis.

Wat is de actuele Camping World Holdings Inc aandelen koers?

Het Camping World Holdings Inc-aandeel had op 29-03-2023 een openingskoers van $20,11, de hoogste koers was $20,11 en de laagste koers was $19,54. De slotkoers was $19,80 en is daarmee met 0,15% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Camping World Holdings Inc kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Camping World Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Camping World Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Camping World Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Camping World Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Camping World Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Camping World Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Camping World Holdings Inc stijgen in 2023?

Gaat Camping World Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Camping World Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Camping World Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Camping World Holdings Inc aandelen kopen?

Camping World Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Camping World Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen