Cai International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Cai International Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Cai International, wat de huidige verwachtingen zijn van Cai Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Cai International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Cai International Inc delen.

Cai International Inc is gevestigd in San Francisco in US. Cai International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Victor Garcia is de CEO van Cai International Inc.

Cai International Inc

Aandelen Cai International kopen

Koop Cai International Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Cai International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Cai International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Cai International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Cai International.

Cai International koers

Datum 22 november 2021
Slotkoers $56,00 -0,02%
Handelsvolume 207.723
Openingskoers $56,01
Hoogste koers $56,01
Laagste koers $55,98
Koersbereik $0,03
Ticker CAI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Cai International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Cai International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
22 november 2021 $56,00 -0,02% 207.723 $56,01 $56,01 $55,98
19 november 2021 $55,99 +0,04% 251.128 $55,97 $56,00 $55,97
18 november 2021 $55,97 +0,05% 149.362 $55,94 $55,97 $55,94
17 november 2021 $55,96 +0,04% 138.008 $55,94 $55,98 $55,94
16 november 2021 $55,97 0,00% 167.472 $55,97 $55,98 $55,94

Aandelen Cai International Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Cai International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Cai International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Cai International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Cai International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Cai International over de laatste 5 handelsdagen

Cai International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Cai International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Cai International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Cai International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Cai International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Cai International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Cai International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Cai International.

Cai International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Cai International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Cai International Inc?

De CEO van Cai International Inc is Victor Garcia.

Wat is de actuele Cai International Inc aandelen koers?

Het Cai International Inc-aandeel had op 22-11-2021 een openingskoers van $56,01, de hoogste koers was $56,01 en de laagste koers was $55,98. De slotkoers was $56,00 en is daarmee met 0,02% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Cai International Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Cai International Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Cai International Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Cai International Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Cai International Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Cai International Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Cai International Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Cai International Inc stijgen in 2022?

Gaat Cai International Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Cai International Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Cai International Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Cai International Inc aandelen kopen?

Cai International Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Cai International Inc aandelen kopen:

Andere aandelen