Cadence Bancorporation Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Cadence Bancorporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Cadence Bancorporation, wat de huidige verwachtingen zijn van Cadence Bancorporationen hoe de toekomst eruit zal zien voor Cadence Bancorporation. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Cadence Bancorporation delen.

Cadence Bancorporation is gevestigd in Houston in US. Cadence Bancorporation telt momenteel 1.800 werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Paul Murphy is de CEO van Cadence Bancorporation.

Cadence Bancorporation

Aandelen Cadence Bancorporation kopen

Koop Cadence Bancorporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Cadence Bancorporation stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Cadence Bancorporation  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Cadence Bancorporation aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Cadence Bancorporation.

Cadence Bancorporation koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $29,12 +2,18%
Handelsvolume 839.203
Openingskoers $28,50
Hoogste koers $29,17
Laagste koers $28,45
Koersbereik $0,72
Ticker CADE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Cadence Bancorporation koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Cadence Bancorporation over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $29,12 +2,18% 839.203 $28,50 $29,17 $28,45
1 december 2022 $28,80 -0,45% 874.588 $28,93 $29,14 $28,77
30 november 2022 $28,84 +1,87% 1.069.526 $28,31 $28,88 $27,71
29 november 2022 $28,32 +0,53% 603.746 $28,17 $28,35 $28,09
28 november 2022 $28,20 -1,81% 669.910 $28,72 $28,84 $28,04

Aandelen Cadence Bancorporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Cadence Bancorporation? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Cadence Bancorporation koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Cadence Bancorporation te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Cadence Bancorporation van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Cadence Bancorporation over de laatste 5 handelsdagen

Cadence Bancorporation aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Cadence Bancorporation koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Cadence Bancorporation nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Cadence Bancorporation

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Cadence Bancorporation koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Cadence Bancorporation in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Cadence Bancorporation. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Cadence Bancorporation.

Cadence Bancorporation aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Cadence Bancorporation: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Cadence Bancorporation?

De CEO van Cadence Bancorporation is Paul Murphy.

Wat is de actuele Cadence Bancorporation aandelen koers?

Het Cadence Bancorporation-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $28,50, de hoogste koers was $29,17 en de laagste koers was $28,45. De slotkoers was $29,12 en is daarmee met 1,11% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Cadence Bancorporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Cadence Bancorporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Cadence Bancorporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Cadence Bancorporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Cadence Bancorporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Cadence Bancorporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Cadence Bancorporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Cadence Bancorporation stijgen in 2022?

Gaat Cadence Bancorporation volgend jaar in de prijs omhoog? Cadence Bancorporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Cadence Bancorporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Cadence Bancorporation aandelen kopen?

Cadence Bancorporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Cadence Bancorporation aandelen kopen:

Andere aandelen