Byline Bancorp Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Byline Bancorp Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Byline Bancorp, wat de huidige verwachtingen zijn van Byline Bancorpen hoe de toekomst eruit zal zien voor Byline Bancorp. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Byline Bancorp Inc delen.

Byline Bancorp Inc is gevestigd in Chicago in US. Byline Bancorp telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Alberto Paracchini is de CEO van Byline Bancorp Inc.

Byline Bancorp Inc

Aandelen Byline Bancorp kopen

Koop Byline Bancorp Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Byline Bancorp stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Byline Bancorp  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Byline Bancorp aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Byline Bancorp.

Byline Bancorp koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $21,23 +2,66%
Handelsvolume 77.783
Openingskoers $20,68
Hoogste koers $21,24
Laagste koers $20,68
Koersbereik $0,56
Ticker BY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Byline Bancorp koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Byline Bancorp over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $21,23 +2,66% 77.783 $20,68 $21,24 $20,68
3 oktober 2022 $20,48 +0,84% 85.773 $20,31 $20,65 $20,15
29 september 2022 $20,53 -0,15% 63.361 $20,56 $20,56 $20,32
28 september 2022 $20,81 +0,53% 111.473 $20,70 $21,01 $20,57
27 september 2022 $20,83 -2,46% 59.456 $21,36 $21,36 $20,74

Aandelen Byline Bancorp Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Byline Bancorp? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Byline Bancorp koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Byline Bancorp te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Byline Bancorp van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Byline Bancorp over de laatste 5 handelsdagen

Byline Bancorp aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Byline Bancorp koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Byline Bancorp nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Byline Bancorp

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Byline Bancorp koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Byline Bancorp in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Byline Bancorp. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Byline Bancorp.

Byline Bancorp aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Byline Bancorp: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Byline Bancorp Inc?

De CEO van Byline Bancorp Inc is Alberto Paracchini.

Wat is de actuele Byline Bancorp Inc aandelen koers?

Het Byline Bancorp Inc-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $20,68, de hoogste koers was $21,24 en de laagste koers was $20,68. De slotkoers was $21,23 en is daarmee met 3,66% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Byline Bancorp Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Byline Bancorp Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Byline Bancorp Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Byline Bancorp Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Byline Bancorp Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Byline Bancorp Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Byline Bancorp Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Byline Bancorp Inc stijgen in 2022?

Gaat Byline Bancorp Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Byline Bancorp Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Byline Bancorp Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Byline Bancorp Inc aandelen kopen?

Byline Bancorp Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Byline Bancorp Inc aandelen kopen:

Andere aandelen