BWX Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel BWX Technologies Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van BWX Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van BWX Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor BWX Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over BWX Technologies Inc delen.

BWX Technologies Inc is gevestigd in Lynchburg in US. BWX Technologies telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Rex Geveden is de CEO van BWX Technologies Inc.

BWX Technologies Inc

Aandelen BWX Technologies kopen

Koop BWX Technologies Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de BWX Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel BWX Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de BWX Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van BWX Technologies.

BWX Technologies koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $50,85 -0,55%
Handelsvolume 599.514
Openingskoers $51,13
Hoogste koers $51,13
Laagste koers $49,68
Koersbereik $1,45
Ticker BWXT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de BWX Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen BWX Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $50,85 -0,55% 599.514 $51,13 $51,13 $49,68
28 september 2022 $51,47 +1,68% 599.586 $50,62 $51,87 $50,45
27 september 2022 $50,75 -0,37% 798.962 $50,94 $51,51 $50,45
26 september 2022 $50,52 +0,26% 729.632 $50,39 $51,38 $50,19
23 september 2022 $50,62 -0,96% 550.626 $51,11 $51,18 $49,14

Aandelen BWX Technologies Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van BWX Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de BWX Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van BWX Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van BWX Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel BWX Technologies over de laatste 5 handelsdagen

BWX Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de BWX Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende BWX Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van BWX Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun BWX Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van BWX Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor BWX Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van BWX Technologies.

BWX Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

BWX Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van BWX Technologies Inc?

De CEO van BWX Technologies Inc is Rex Geveden.

Wat is de actuele BWX Technologies Inc aandelen koers?

Het BWX Technologies Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $51,13, de hoogste koers was $51,13 en de laagste koers was $49,68. De slotkoers was $50,85 en is daarmee met 1,20% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om BWX Technologies Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om BWX Technologies Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van BWX Technologies Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. BWX Technologies Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de BWX Technologies Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor BWX Technologies Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van BWX Technologies Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van BWX Technologies Inc stijgen in 2022?

Gaat BWX Technologies Inc volgend jaar in de prijs omhoog? BWX Technologies Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van BWX Technologies Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog BWX Technologies Inc aandelen kopen?

BWX Technologies Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je BWX Technologies Inc aandelen kopen:

Andere aandelen