Burford Capital Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Burford Capital Limited bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Burford Capital, wat de huidige verwachtingen zijn van Burford Capitalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Burford Capital. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Burford Capital Limited delen.

Burford Capital Limited is gevestigd in Glategny Esplanade in Guernsey. Burford Capital telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Christopher Bogart is de CEO van Burford Capital Limited.

Burford Capital Limited

Aandelen Burford Capital kopen

Koop Burford Capital Limited aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Burford Capital stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Burford Capital  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Burford Capital aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Burford Capital.

Burford Capital koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $8,65 -2,81%
Handelsvolume 80.062
Openingskoers $8,90
Hoogste koers $8,90
Laagste koers $8,55
Koersbereik $0,35
Ticker BUR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Burford Capital koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Burford Capital over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $8,65 -2,81% 80.062 $8,90 $8,90 $8,55
2 december 2022 $8,94 -1,00% 150.956 $9,03 $9,03 $8,87
1 december 2022 $9,19 -1,08% 134.483 $9,29 $9,38 $9,11
30 november 2022 $9,21 +1,54% 178.110 $9,07 $9,25 $8,96
29 november 2022 $9,03 +1,23% 117.974 $8,92 $9,05 $8,84

Aandelen Burford Capital Limited koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Burford Capital? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Burford Capital koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Burford Capital te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Burford Capital van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Burford Capital over de laatste 5 handelsdagen

Burford Capital aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Burford Capital koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Burford Capital nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Burford Capital

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Burford Capital koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Burford Capital in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Burford Capital. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Burford Capital.

Burford Capital aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Burford Capital: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Burford Capital Limited?

De CEO van Burford Capital Limited is Christopher Bogart.

Wat is de actuele Burford Capital Limited aandelen koers?

Het Burford Capital Limited-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $8,90, de hoogste koers was $8,90 en de laagste koers was $8,55. De slotkoers was $8,65 en is daarmee met 3,24% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Burford Capital Limited kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Burford Capital Limited te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Burford Capital Limited te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Burford Capital Limited wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Burford Capital Limited koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Burford Capital Limited ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Burford Capital Limited? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Burford Capital Limited stijgen in 2022?

Gaat Burford Capital Limited volgend jaar in de prijs omhoog? Burford Capital Limited is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Burford Capital Limited en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Burford Capital Limited aandelen kopen?

Burford Capital Limited aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Burford Capital Limited aandelen kopen:

Andere aandelen