Brunel International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Brunel International NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Brunel International, wat de huidige verwachtingen zijn van Brunel Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Brunel International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Brunel International NV delen.

Brunel International NV is gevestigd in Amsterdam in Netherlands. Brunel International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. J. Andringa is de CEO van Brunel International NV.

Brunel International NV

Aandelen Brunel International kopen

Koop Brunel International NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Brunel International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Brunel International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Brunel International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Brunel International.

Brunel International koers

Datum 3 oktober 2022
Slotkoers €8,32 -1,77%
Handelsvolume 27.844
Openingskoers €8,47
Hoogste koers €8,51
Laagste koers €8,31
Koersbereik €0,20
Ticker BRNL
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Brunel International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Brunel International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
3 oktober 2022 €8,32 -1,77% 27.844 €8,47 €8,51 €8,31
29 september 2022 €8,31 -0,95% 47.005 €8,39 €8,41 €8,29
28 september 2022 €8,43 +1,32% 45.172 €8,32 €8,45 €8,27
27 september 2022 €8,35 -1,18% 28.213 €8,45 €8,45 €8,27
26 september 2022 €8,32 +0,85% 31.133 €8,25 €8,40 €8,20

Aandelen Brunel International NV koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Brunel International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Brunel International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Brunel International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Brunel International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Brunel International over de laatste 5 handelsdagen

Brunel International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Brunel International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Brunel International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Brunel International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Brunel International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Brunel International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Brunel International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Brunel International.

Brunel International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Brunel International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Brunel International NV?

De CEO van Brunel International NV is J. Andringa.

Wat is de actuele Brunel International NV aandelen koers?

Het Brunel International NV-aandeel had op 03-10-2022 een openingskoers van €8,47, de hoogste koers was €8,51 en de laagste koers was €8,31. De slotkoers was €8,32 en is daarmee met 0,12% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Brunel International NV kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Brunel International NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Brunel International NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Brunel International NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Brunel International NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Brunel International NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Brunel International NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Brunel International NV stijgen in 2022?

Gaat Brunel International NV volgend jaar in de prijs omhoog? Brunel International NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Brunel International NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Brunel International NV aandelen kopen?

Brunel International NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Brunel International NV aandelen kopen:

Andere aandelen