Brookdale Senior Living Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Brookdale Senior Living Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Brookdale Senior Living, wat de huidige verwachtingen zijn van Brookdale Senior Livingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Brookdale Senior Living. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Brookdale Senior Living Inc delen.

Brookdale Senior Living Inc is gevestigd in Brentwood in US. Brookdale Senior Living telt momenteel 62.550 werknemers en is actief in de sector Health Care and Social Assistance. Lucinda Baier is de CEO van Brookdale Senior Living Inc.

Brookdale Senior Living Inc

Aandelen Brookdale Senior Living kopen

Koop Brookdale Senior Living Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Brookdale Senior Living stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Brookdale Senior Living  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Brookdale Senior Living aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Brookdale Senior Living.

Brookdale Senior Living koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $4,29 -4,24%
Handelsvolume 1.410.693
Openingskoers $4,48
Hoogste koers $4,49
Laagste koers $4,27
Koersbereik $0,23
Ticker BKD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Brookdale Senior Living koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Brookdale Senior Living over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $4,29 -4,24% 1.410.693 $4,48 $4,49 $4,27
28 september 2022 $4,56 +2,47% 2.147.022 $4,45 $4,59 $4,40
27 september 2022 $4,40 -2,22% 1.997.302 $4,50 $4,61 $4,34
26 september 2022 $4,49 +1,35% 1.761.738 $4,43 $4,54 $4,40
23 september 2022 $4,49 -6,46% 2.283.983 $4,80 $4,82 $4,41

Aandelen Brookdale Senior Living Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Brookdale Senior Living? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Brookdale Senior Living koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Brookdale Senior Living te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Brookdale Senior Living van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Brookdale Senior Living over de laatste 5 handelsdagen

Brookdale Senior Living aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Brookdale Senior Living koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Brookdale Senior Living nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Brookdale Senior Living

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Brookdale Senior Living koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Brookdale Senior Living in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Brookdale Senior Living. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Brookdale Senior Living.

Brookdale Senior Living aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Brookdale Senior Living: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Brookdale Senior Living Inc?

De CEO van Brookdale Senior Living Inc is Lucinda Baier.

Wat is de actuele Brookdale Senior Living Inc aandelen koers?

Het Brookdale Senior Living Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $4,48, de hoogste koers was $4,49 en de laagste koers was $4,27. De slotkoers was $4,29 en is daarmee met 5,92% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Brookdale Senior Living Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Brookdale Senior Living Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Brookdale Senior Living Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Brookdale Senior Living Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Brookdale Senior Living Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Brookdale Senior Living Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Brookdale Senior Living Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Brookdale Senior Living Inc stijgen in 2022?

Gaat Brookdale Senior Living Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Brookdale Senior Living Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Brookdale Senior Living Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Brookdale Senior Living Inc aandelen kopen?

Brookdale Senior Living Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Brookdale Senior Living Inc aandelen kopen:

Andere aandelen