Brill Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Koninklijke Brill NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Brill, wat de huidige verwachtingen zijn van Brillen hoe de toekomst eruit zal zien voor Brill. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Koninklijke Brill NV delen.

Koninklijke Brill NV is gevestigd in Leiden in Netherlands. Brill telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Herman Pabbruwe is de CEO van Koninklijke Brill NV.

Koninklijke Brill NV

Aandelen Brill kopen

Koop Koninklijke Brill NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Brill stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Brill  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Brill aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Brill.

Brill koers

Datum 3 oktober 2022
Slotkoers €16,50 +1,23%
Handelsvolume 1.773
Openingskoers €16,30
Hoogste koers €16,50
Laagste koers €16,10
Koersbereik €0,40
Ticker BRILL
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Brill koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Brill over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
3 oktober 2022 €16,50 +1,23% 1.773 €16,30 €16,50 €16,10
29 september 2022 €17,50 -5,41% 4.303 €18,50 €18,80 €17,00
28 september 2022 €19,90 -0,50% 101 €20,00 €20,00 €19,90
27 september 2022 €20,00 +1,01% 371 €19,80 €20,00 €19,40
26 september 2022 €19,80 -1,00% 38 €20,00 €20,00 €19,80

Aandelen Koninklijke Brill NV koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Brill? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Brill koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Brill te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Brill van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Brill over de laatste 5 handelsdagen

Brill aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Brill koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Brill nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Brill

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Brill koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Brill in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Brill. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Brill.

Brill aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Brill: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Koninklijke Brill NV?

De CEO van Koninklijke Brill NV is Herman Pabbruwe.

Wat is de actuele Koninklijke Brill NV aandelen koers?

Het Koninklijke Brill NV-aandeel had op 03-10-2022 een openingskoers van €16,30, de hoogste koers was €16,50 en de laagste koers was €16,10. De slotkoers was €16,50 en is daarmee met 5,71% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Koninklijke Brill NV kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Koninklijke Brill NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Koninklijke Brill NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Koninklijke Brill NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Koninklijke Brill NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Koninklijke Brill NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Koninklijke Brill NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Koninklijke Brill NV stijgen in 2022?

Gaat Koninklijke Brill NV volgend jaar in de prijs omhoog? Koninklijke Brill NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Koninklijke Brill NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Koninklijke Brill NV aandelen kopen?

Koninklijke Brill NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Koninklijke Brill NV aandelen kopen:

Andere aandelen