Bright Scholar Education Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Bright Scholar Education Holdings Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Bright Scholar Education Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Bright Scholar Education Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Bright Scholar Education Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Bright Scholar Education Holdings Ltd delen.

Bright Scholar Education Holdings Ltd is gevestigd in Foshan in China (Mainland). Bright Scholar Education Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Educational Services. Derek Feng is de CEO van Bright Scholar Education Holdings Ltd.

Bright Scholar Education Holdings Ltd

Aandelen Bright Scholar Education Holdings kopen

Koop Bright Scholar Education Holdings Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Bright Scholar Education Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Bright Scholar Education Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Bright Scholar Education Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Bright Scholar Education Holdings.

Bright Scholar Education Holdings koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $2,63 +2,33%
Handelsvolume 1.561
Openingskoers $2,57
Hoogste koers $2,74
Laagste koers $2,57
Koersbereik $0,17
Ticker BEDU
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Bright Scholar Education Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Bright Scholar Education Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $2,63 +2,33% 1.561 $2,57 $2,74 $2,57
1 december 2022 $2,57 0,00% 9.527 $2,57 $2,83 $2,53
30 november 2022 $2,56 -3,76% 37.083 $2,66 $2,79 $2,52
29 november 2022 $2,73 +1,68% 18.807 $2,68 $3,10 $2,53
28 november 2022 $2,70 +4,65% 4.450 $2,58 $2,80 $2,53

Aandelen Bright Scholar Education Holdings Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Bright Scholar Education Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Bright Scholar Education Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Bright Scholar Education Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Bright Scholar Education Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Bright Scholar Education Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Bright Scholar Education Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Bright Scholar Education Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Bright Scholar Education Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Bright Scholar Education Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Bright Scholar Education Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Bright Scholar Education Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Bright Scholar Education Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Bright Scholar Education Holdings.

Bright Scholar Education Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Bright Scholar Education Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Bright Scholar Education Holdings Ltd?

De CEO van Bright Scholar Education Holdings Ltd is Derek Feng.

Wat is de actuele Bright Scholar Education Holdings Ltd aandelen koers?

Het Bright Scholar Education Holdings Ltd-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $2,57, de hoogste koers was $2,74 en de laagste koers was $2,57. De slotkoers was $2,63 en is daarmee met 2,33% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Bright Scholar Education Holdings Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Bright Scholar Education Holdings Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Bright Scholar Education Holdings Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Bright Scholar Education Holdings Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Bright Scholar Education Holdings Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Bright Scholar Education Holdings Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Bright Scholar Education Holdings Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Bright Scholar Education Holdings Ltd stijgen in 2022?

Gaat Bright Scholar Education Holdings Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Bright Scholar Education Holdings Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Bright Scholar Education Holdings Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Bright Scholar Education Holdings Ltd aandelen kopen?

Bright Scholar Education Holdings Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Bright Scholar Education Holdings Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen