Brigham Minerals Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Brigham Minerals Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Brigham Minerals, wat de huidige verwachtingen zijn van Brigham Mineralsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Brigham Minerals. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Brigham Minerals Inc delen.

Brigham Minerals Inc is gevestigd in Austin in US. Brigham Minerals telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Robert Roosa is de CEO van Brigham Minerals Inc.

Brigham Minerals Inc

Aandelen Brigham Minerals kopen

Koop Brigham Minerals Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Brigham Minerals stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Brigham Minerals  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Brigham Minerals aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Brigham Minerals.

Brigham Minerals koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $27,99 +2,27%
Handelsvolume 318.896
Openingskoers $27,37
Hoogste koers $28,25
Laagste koers $27,01
Koersbereik $1,24
Ticker MNRL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Brigham Minerals koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Brigham Minerals over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $27,99 +2,27% 318.896 $27,37 $28,25 $27,01
5 oktober 2022 $27,37 +2,78% 582.244 $26,63 $27,61 $26,27
4 oktober 2022 $26,88 +2,79% 452.719 $26,15 $27,03 $26,02
3 oktober 2022 $25,54 -0,82% 519.012 $25,75 $26,04 $25,38
29 september 2022 $24,93 -1,31% 269.500 $25,26 $25,26 $24,36

Aandelen Brigham Minerals Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Brigham Minerals? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Brigham Minerals koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Brigham Minerals te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Brigham Minerals van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Brigham Minerals over de laatste 5 handelsdagen

Brigham Minerals aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Brigham Minerals koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Brigham Minerals nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Brigham Minerals

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Brigham Minerals koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Brigham Minerals in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Brigham Minerals. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Brigham Minerals.

Brigham Minerals aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Brigham Minerals: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Brigham Minerals Inc?

De CEO van Brigham Minerals Inc is Robert Roosa.

Wat is de actuele Brigham Minerals Inc aandelen koers?

Het Brigham Minerals Inc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $27,37, de hoogste koers was $28,25 en de laagste koers was $27,01. De slotkoers was $27,99 en is daarmee met 2,27% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Brigham Minerals Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Brigham Minerals Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Brigham Minerals Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Brigham Minerals Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Brigham Minerals Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Brigham Minerals Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Brigham Minerals Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Brigham Minerals Inc stijgen in 2022?

Gaat Brigham Minerals Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Brigham Minerals Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Brigham Minerals Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Brigham Minerals Inc aandelen kopen?

Brigham Minerals Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Brigham Minerals Inc aandelen kopen:

Andere aandelen