Boston Scientific Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Boston Scientific Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Boston Scientific, wat de huidige verwachtingen zijn van Boston Scientificen hoe de toekomst eruit zal zien voor Boston Scientific. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Boston Scientific Corp. delen.

Boston Scientific Corp. is gevestigd in Marlborough in US. Boston Scientific telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Michael Mahoney is de CEO van Boston Scientific Corp..

Boston Scientific Corp.

Aandelen Boston Scientific kopen

Koop Boston Scientific Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Boston Scientific stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Boston Scientific  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Boston Scientific aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Boston Scientific.

Boston Scientific koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $46,12 +1,36%
Handelsvolume 6.278.007
Openingskoers $45,50
Hoogste koers $46,22
Laagste koers $45,33
Koersbereik $0,89
Ticker BSX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Boston Scientific koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Boston Scientific over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $46,12 +1,36% 6.278.007 $45,50 $46,22 $45,33
30 november 2022 $45,27 +1,64% 9.665.345 $44,54 $45,32 $44,26
29 november 2022 $44,50 +1,44% 5.548.497 $43,87 $44,65 $43,84
28 november 2022 $43,79 -0,48% 3.661.412 $44,00 $44,42 $43,62
25 november 2022 $44,15 +0,16% 1.313.151 $44,08 $44,29 $44,00

Aandelen Boston Scientific Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Boston Scientific? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Boston Scientific koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Boston Scientific te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Boston Scientific van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Boston Scientific over de laatste 5 handelsdagen

Boston Scientific aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Boston Scientific koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Boston Scientific nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Boston Scientific

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Boston Scientific koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Boston Scientific in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Boston Scientific. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Boston Scientific.

Boston Scientific aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Boston Scientific: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Boston Scientific Corp.?

De CEO van Boston Scientific Corp. is Michael Mahoney.

Wat is de actuele Boston Scientific Corp. aandelen koers?

Het Boston Scientific Corp.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $45,50, de hoogste koers was $46,22 en de laagste koers was $45,33. De slotkoers was $46,12 en is daarmee met 1,88% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Boston Scientific Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Boston Scientific Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Boston Scientific Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Boston Scientific Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Boston Scientific Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Boston Scientific Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Boston Scientific Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Boston Scientific Corp. stijgen in 2022?

Gaat Boston Scientific Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Boston Scientific Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Boston Scientific Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Boston Scientific Corp. aandelen kopen?

Boston Scientific Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Boston Scientific Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen