Borr Drilling Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Borr Drilling Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Borr Drilling, wat de huidige verwachtingen zijn van Borr Drillingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Borr Drilling. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Borr Drilling Ltd delen.

Borr Drilling Ltd is gevestigd in 4 Burnaby Street in Bermuda. Borr Drilling telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Svend Maier is de CEO van Borr Drilling Ltd.

Borr Drilling Ltd

Aandelen Borr Drilling kopen

Koop Borr Drilling Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Borr Drilling stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Borr Drilling  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Borr Drilling aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Borr Drilling.

Borr Drilling koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $4,16 -4,59%
Handelsvolume 850.027
Openingskoers $4,36
Hoogste koers $4,40
Laagste koers $4,11
Koersbereik $0,29
Ticker BORR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Borr Drilling koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Borr Drilling over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $4,16 -4,59% 850.027 $4,36 $4,40 $4,11
7 december 2022 $4,21 -3,66% 1.152.850 $4,37 $4,46 $4,18
6 december 2022 $4,46 -1,98% 1.123.442 $4,55 $4,60 $4,39
5 december 2022 $4,72 -5,60% 693.446 $5,00 $5,08 $4,69
2 december 2022 $4,97 +3,54% 1.066.999 $4,80 $5,03 $4,79

Aandelen Borr Drilling Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Borr Drilling? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Borr Drilling koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Borr Drilling te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Borr Drilling van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Borr Drilling over de laatste 5 handelsdagen

Borr Drilling aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Borr Drilling koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Borr Drilling nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Borr Drilling

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Borr Drilling koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Borr Drilling in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Borr Drilling. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Borr Drilling.

Borr Drilling aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Borr Drilling: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Borr Drilling Ltd?

De CEO van Borr Drilling Ltd is Svend Maier.

Wat is de actuele Borr Drilling Ltd aandelen koers?

Het Borr Drilling Ltd-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $4,36, de hoogste koers was $4,40 en de laagste koers was $4,11. De slotkoers was $4,16 en is daarmee met 1,19% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Borr Drilling Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Borr Drilling Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Borr Drilling Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Borr Drilling Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Borr Drilling Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Borr Drilling Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Borr Drilling Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Borr Drilling Ltd stijgen in 2022?

Gaat Borr Drilling Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Borr Drilling Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Borr Drilling Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Borr Drilling Ltd aandelen kopen?

Borr Drilling Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Borr Drilling Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen