Boqii Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Boqii Holding Limited bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Boqii Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Boqii Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Boqii Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Boqii Holding Limited delen.

Boqii Holding Limited is gevestigd in in . Boqii Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. is de CEO van Boqii Holding Limited.

Boqii Holding Limited

Aandelen Boqii Holding kopen

Koop Boqii Holding Limited aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Boqii Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Boqii Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Boqii Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Boqii Holding.

Boqii Holding koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $1,47 +1,38%
Handelsvolume 37.138
Openingskoers $1,45
Hoogste koers $1,53
Laagste koers $1,41
Koersbereik $0,12
Ticker BQ
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Boqii Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Boqii Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $1,47 +1,38% 37.138 $1,45 $1,53 $1,41
2 december 2022 $1,39 +5,30% 14.240 $1,32 $1,42 $1,30
1 december 2022 $1,34 -3,63% 37.880 $1,39 $1,45 $1,12
30 november 2022 $1,49 +1,36% 82.789 $1,47 $1,59 $1,36
29 november 2022 $1,34 +3,08% 25.727 $1,30 $1,36 $1,30

Aandelen Boqii Holding Limited koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Boqii Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Boqii Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Boqii Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Boqii Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Boqii Holding over de laatste 5 handelsdagen

Boqii Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Boqii Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Boqii Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Boqii Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Boqii Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Boqii Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Boqii Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Boqii Holding.

Boqii Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Boqii Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Boqii Holding Limited?

De CEO van Boqii Holding Limited is .

Wat is de actuele Boqii Holding Limited aandelen koers?

Het Boqii Holding Limited-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $1,45, de hoogste koers was $1,53 en de laagste koers was $1,41. De slotkoers was $1,47 en is daarmee met 5,76% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Boqii Holding Limited kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Boqii Holding Limited te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Boqii Holding Limited te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Boqii Holding Limited wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Boqii Holding Limited koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Boqii Holding Limited ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Boqii Holding Limited? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Boqii Holding Limited stijgen in 2022?

Gaat Boqii Holding Limited volgend jaar in de prijs omhoog? Boqii Holding Limited is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Boqii Holding Limited en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Boqii Holding Limited aandelen kopen?

Boqii Holding Limited aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Boqii Holding Limited aandelen kopen:

Andere aandelen