Boot Barn Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Boot Barn Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Boot Barn Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Boot Barn Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Boot Barn Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Boot Barn Holdings Inc delen.

Boot Barn Holdings Inc is gevestigd in Irvine in US. Boot Barn Holdings telt momenteel 400 werknemers en is actief in de sector Retail Trade. James Conroy is de CEO van Boot Barn Holdings Inc.

Boot Barn Holdings Inc

Aandelen Boot Barn Holdings kopen

Koop Boot Barn Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Boot Barn Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Boot Barn Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Boot Barn Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Boot Barn Holdings.

Boot Barn Holdings koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $57,03 +2,41%
Handelsvolume 825.236
Openingskoers $55,69
Hoogste koers $57,11
Laagste koers $55,12
Koersbereik $1,99
Ticker BOOT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Boot Barn Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Boot Barn Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $57,03 +2,41% 825.236 $55,69 $57,11 $55,12
22 september 2022 $57,32 -8,61% 1.062.645 $62,72 $62,72 $57,27
21 september 2022 $62,76 -3,00% 309.107 $64,70 $65,28 $62,68
20 september 2022 $64,15 -0,23% 370.481 $64,30 $64,77 $63,09
16 september 2022 $65,09 +1,54% 619.423 $64,10 $65,46 $63,53

Aandelen Boot Barn Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Boot Barn Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Boot Barn Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Boot Barn Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Boot Barn Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Boot Barn Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Boot Barn Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Boot Barn Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Boot Barn Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Boot Barn Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Boot Barn Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Boot Barn Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Boot Barn Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Boot Barn Holdings.

Boot Barn Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Boot Barn Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Boot Barn Holdings Inc?

De CEO van Boot Barn Holdings Inc is James Conroy.

Wat is de actuele Boot Barn Holdings Inc aandelen koers?

Het Boot Barn Holdings Inc-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $55,69, de hoogste koers was $57,11 en de laagste koers was $55,12. De slotkoers was $57,03 en is daarmee met 0,51% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Boot Barn Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Boot Barn Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Boot Barn Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Boot Barn Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Boot Barn Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Boot Barn Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Boot Barn Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Boot Barn Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Boot Barn Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Boot Barn Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Boot Barn Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Boot Barn Holdings Inc aandelen kopen?

Boot Barn Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Boot Barn Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen