Biohaven Pharmaceutical Holding Company Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Biohaven Pharmaceutical Holding Company, wat de huidige verwachtingen zijn van Biohaven Pharmaceutical Holding Companyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Biohaven Pharmaceutical Holding Company. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd delen.

Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd is gevestigd in New Haven in US. Biohaven Pharmaceutical Holding Company telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Vlad Coric is de CEO van Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd.

Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd

Aandelen Biohaven Pharmaceutical Holding Company kopen

Koop Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Biohaven Pharmaceutical Holding Company stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Biohaven Pharmaceutical Holding Company  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Biohaven Pharmaceutical Holding Company aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Biohaven Pharmaceutical Holding Company.

Biohaven Pharmaceutical Holding Company koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $15,03 -10,05%
Handelsvolume 902.148
Openingskoers $16,71
Hoogste koers $16,79
Laagste koers $15,02
Koersbereik $1,78
Ticker BHVN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Biohaven Pharmaceutical Holding Company koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Biohaven Pharmaceutical Holding Company over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $15,03 -10,05% 902.148 $16,71 $16,79 $15,02
7 december 2022 $16,41 +2,56% 578.344 $16,00 $16,56 $15,52
6 december 2022 $15,97 -1,05% 584.122 $16,14 $16,62 $15,55
5 december 2022 $16,32 -3,49% 780.629 $16,91 $17,48 $15,91
2 december 2022 $16,74 +0,84% 1.572.462 $16,60 $17,86 $15,95

Aandelen Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Biohaven Pharmaceutical Holding Company? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Biohaven Pharmaceutical Holding Company koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Biohaven Pharmaceutical Holding Company te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Biohaven Pharmaceutical Holding Company van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Biohaven Pharmaceutical Holding Company over de laatste 5 handelsdagen

Biohaven Pharmaceutical Holding Company aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Biohaven Pharmaceutical Holding Company koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Biohaven Pharmaceutical Holding Company nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Biohaven Pharmaceutical Holding Company

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Biohaven Pharmaceutical Holding Company koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Biohaven Pharmaceutical Holding Company in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Biohaven Pharmaceutical Holding Company. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Biohaven Pharmaceutical Holding Company.

Biohaven Pharmaceutical Holding Company aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Biohaven Pharmaceutical Holding Company: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd?

De CEO van Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd is Vlad Coric.

Wat is de actuele Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd aandelen koers?

Het Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $16,71, de hoogste koers was $16,79 en de laagste koers was $15,02. De slotkoers was $15,03 en is daarmee met 8,41% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd stijgen in 2022?

Gaat Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd aandelen kopen?

Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Biohaven Pharmaceutical Holding Company Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen