Barnes Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Barnes Group Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Barnes Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Barnes Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Barnes Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Barnes Group Inc. delen.

Barnes Group Inc. is gevestigd in Bristol in US. Barnes Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Patrick Dempsey is de CEO van Barnes Group Inc..

Barnes Group Inc.

Aandelen Barnes Group kopen

Koop Barnes Group Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Barnes Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Barnes Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Barnes Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Barnes Group.

Barnes Group koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $40,36 -0,93%
Handelsvolume 231.225
Openingskoers $40,74
Hoogste koers $41,80
Laagste koers $40,19
Koersbereik $1,61
Ticker B
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Barnes Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Barnes Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $40,36 -0,93% 231.225 $40,74 $41,80 $40,19
7 december 2022 $40,52 +0,95% 134.908 $40,14 $40,79 $39,92
6 december 2022 $40,14 -3,09% 378.963 $41,42 $41,50 $39,94
5 december 2022 $41,44 -2,86% 267.076 $42,66 $42,66 $41,28
2 december 2022 $42,85 +3,25% 170.392 $41,50 $43,12 $41,47

Aandelen Barnes Group Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Barnes Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Barnes Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Barnes Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Barnes Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Barnes Group over de laatste 5 handelsdagen

Barnes Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Barnes Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Barnes Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Barnes Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Barnes Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Barnes Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Barnes Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Barnes Group.

Barnes Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Barnes Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Barnes Group Inc.?

De CEO van Barnes Group Inc. is Patrick Dempsey.

Wat is de actuele Barnes Group Inc. aandelen koers?

Het Barnes Group Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $40,74, de hoogste koers was $41,80 en de laagste koers was $40,19. De slotkoers was $40,36 en is daarmee met 0,39% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Barnes Group Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Barnes Group Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Barnes Group Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Barnes Group Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Barnes Group Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Barnes Group Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Barnes Group Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Barnes Group Inc. stijgen in 2022?

Gaat Barnes Group Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Barnes Group Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Barnes Group Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Barnes Group Inc. aandelen kopen?

Barnes Group Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Barnes Group Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen