Barings BDC Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Barings BDC Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Barings BDC, wat de huidige verwachtingen zijn van Barings BDCen hoe de toekomst eruit zal zien voor Barings BDC. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Barings BDC Inc delen.

Barings BDC Inc is gevestigd in Charlotte in US. Barings BDC telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Eric Lloyd is de CEO van Barings BDC Inc.

Barings BDC Inc

Aandelen Barings BDC kopen

Koop Barings BDC Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Barings BDC stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Barings BDC  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Barings BDC aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Barings BDC.

Barings BDC koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $8,61 +0,23%
Handelsvolume 541.959
Openingskoers $8,59
Hoogste koers $8,70
Laagste koers $8,57
Koersbereik $0,13
Ticker BBDC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Barings BDC koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Barings BDC over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $8,61 +0,23% 541.959 $8,59 $8,70 $8,57
7 december 2022 $8,59 -0,23% 490.421 $8,61 $8,72 $8,58
5 december 2022 $9,04 -1,74% 676.976 $9,20 $9,20 $9,00
2 december 2022 $9,18 +0,33% 440.949 $9,15 $9,23 $9,05
1 december 2022 $9,21 +0,22% 379.176 $9,19 $9,28 $9,19

Aandelen Barings BDC Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Barings BDC? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Barings BDC koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Barings BDC te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Barings BDC van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Barings BDC over de laatste 5 handelsdagen

Barings BDC aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Barings BDC koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Barings BDC nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Barings BDC

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Barings BDC koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Barings BDC in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Barings BDC. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Barings BDC.

Barings BDC aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Barings BDC: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Barings BDC Inc?

De CEO van Barings BDC Inc is Eric Lloyd.

Wat is de actuele Barings BDC Inc aandelen koers?

Het Barings BDC Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $8,59, de hoogste koers was $8,70 en de laagste koers was $8,57. De slotkoers was $8,61 en is daarmee met 0,23% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Barings BDC Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Barings BDC Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Barings BDC Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Barings BDC Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Barings BDC Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Barings BDC Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Barings BDC Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Barings BDC Inc stijgen in 2022?

Gaat Barings BDC Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Barings BDC Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Barings BDC Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Barings BDC Inc aandelen kopen?

Barings BDC Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Barings BDC Inc aandelen kopen:

Andere aandelen