Azure Power Global Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Azure Power Global Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Azure Power Global, wat de huidige verwachtingen zijn van Azure Power Globalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Azure Power Global. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Azure Power Global Ltd delen.

Azure Power Global Ltd is gevestigd in in . Azure Power Global telt momenteel 656 werknemers en is actief in de sector Utilities. is de CEO van Azure Power Global Ltd.

Azure Power Global Ltd

Aandelen Azure Power Global kopen

Koop Azure Power Global Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Azure Power Global stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Azure Power Global  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Azure Power Global aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Azure Power Global.

Azure Power Global koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $5,38 -3,24%
Handelsvolume 2.095.283
Openingskoers $5,56
Hoogste koers $5,77
Laagste koers $5,32
Koersbereik $0,45
Ticker AZRE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Azure Power Global koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Azure Power Global over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $5,38 -3,24% 2.095.283 $5,56 $5,77 $5,32
28 september 2022 $5,65 0,00% 635.977 $5,65 $5,98 $5,51
27 september 2022 $5,75 +4,55% 745.076 $5,50 $6,09 $5,47
26 september 2022 $5,53 -3,32% 786.769 $5,72 $6,03 $5,39
23 september 2022 $5,81 -9,22% 1.171.376 $6,40 $6,72 $5,58

Aandelen Azure Power Global Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Azure Power Global? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Azure Power Global koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Azure Power Global te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Azure Power Global van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Azure Power Global over de laatste 5 handelsdagen

Azure Power Global aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Azure Power Global koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Azure Power Global nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Azure Power Global

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Azure Power Global koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Azure Power Global in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Azure Power Global. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Azure Power Global.

Azure Power Global aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Azure Power Global: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Azure Power Global Ltd?

De CEO van Azure Power Global Ltd is .

Wat is de actuele Azure Power Global Ltd aandelen koers?

Het Azure Power Global Ltd-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $5,56, de hoogste koers was $5,77 en de laagste koers was $5,32. De slotkoers was $5,38 en is daarmee met 4,78% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Azure Power Global Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Azure Power Global Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Azure Power Global Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Azure Power Global Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Azure Power Global Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Azure Power Global Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Azure Power Global Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Azure Power Global Ltd stijgen in 2022?

Gaat Azure Power Global Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Azure Power Global Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Azure Power Global Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Azure Power Global Ltd aandelen kopen?

Azure Power Global Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Azure Power Global Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen