Axis Capital Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Axis Capital Holdings Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Axis Capital Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Axis Capital Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Axis Capital Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Axis Capital Holdings Ltd delen.

Axis Capital Holdings Ltd is gevestigd in in . Axis Capital Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Axis Capital Holdings Ltd.

Axis Capital Holdings Ltd

Aandelen Axis Capital Holdings kopen

Koop Axis Capital Holdings Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Axis Capital Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Axis Capital Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Axis Capital Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Axis Capital Holdings.

Axis Capital Holdings koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $51,63 -0,15%
Handelsvolume 590.820
Openingskoers $51,71
Hoogste koers $52,09
Laagste koers $50,61
Koersbereik $1,48
Ticker AXS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Axis Capital Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Axis Capital Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $51,63 -0,15% 590.820 $51,71 $52,09 $50,61
5 oktober 2022 $52,25 +1,44% 527.987 $51,51 $52,49 $51,41
4 oktober 2022 $51,92 +3,61% 793.027 $50,11 $52,13 $49,82
3 oktober 2022 $49,81 +0,16% 563.320 $49,73 $50,13 $48,75
29 september 2022 $50,56 +0,34% 658.209 $50,39 $51,10 $49,86

Aandelen Axis Capital Holdings Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Axis Capital Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Axis Capital Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Axis Capital Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Axis Capital Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Axis Capital Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Axis Capital Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Axis Capital Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Axis Capital Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Axis Capital Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Axis Capital Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Axis Capital Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Axis Capital Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Axis Capital Holdings.

Axis Capital Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Axis Capital Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Axis Capital Holdings Ltd?

De CEO van Axis Capital Holdings Ltd is .

Wat is de actuele Axis Capital Holdings Ltd aandelen koers?

Het Axis Capital Holdings Ltd-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $51,71, de hoogste koers was $52,09 en de laagste koers was $50,61. De slotkoers was $51,63 en is daarmee met 1,19% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Axis Capital Holdings Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Axis Capital Holdings Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Axis Capital Holdings Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Axis Capital Holdings Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Axis Capital Holdings Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Axis Capital Holdings Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Axis Capital Holdings Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Axis Capital Holdings Ltd stijgen in 2022?

Gaat Axis Capital Holdings Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Axis Capital Holdings Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Axis Capital Holdings Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Axis Capital Holdings Ltd aandelen kopen?

Axis Capital Holdings Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Axis Capital Holdings Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen