Avaya Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Avaya Holdings Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Avaya Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Avaya Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Avaya Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Avaya Holdings Corp. delen.

Avaya Holdings Corp. is gevestigd in Santa Clara in US. Avaya Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. James Chirico is de CEO van Avaya Holdings Corp..

Avaya Holdings Corp.

Aandelen Avaya Holdings kopen

Koop Avaya Holdings Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Avaya Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Avaya Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Avaya Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Avaya Holdings.

Avaya Holdings koers

Datum 13 februari 2023
Slotkoers $0,28 -11,45%
Handelsvolume 4.114.864
Openingskoers $0,31
Hoogste koers $0,32
Laagste koers $0,27
Koersbereik $0,05
Ticker AVYA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Avaya Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Avaya Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
13 februari 2023 $0,28 -11,45% 4.114.864 $0,31 $0,32 $0,27
10 februari 2023 $0,31 -9,40% 3.154.339 $0,34 $0,34 $0,30
9 februari 2023 $0,35 -2,94% 3.283.955 $0,36 $0,37 $0,33
8 februari 2023 $0,36 +11,14% 6.926.313 $0,32 $0,37 $0,32
7 februari 2023 $0,30 -20,76% 7.542.291 $0,38 $0,38 $0,30

Aandelen Avaya Holdings Corp. koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Avaya Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Avaya Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Avaya Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Avaya Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Avaya Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Avaya Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Avaya Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Avaya Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Avaya Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Avaya Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Avaya Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Avaya Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Avaya Holdings.

Avaya Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Avaya Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Avaya Holdings Corp.?

De CEO van Avaya Holdings Corp. is James Chirico.

Wat is de actuele Avaya Holdings Corp. aandelen koers?

Het Avaya Holdings Corp.-aandeel had op 13-02-2023 een openingskoers van $0,31, de hoogste koers was $0,32 en de laagste koers was $0,27. De slotkoers was $0,28 en is daarmee met 10,73% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Avaya Holdings Corp. kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Avaya Holdings Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Avaya Holdings Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Avaya Holdings Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Avaya Holdings Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Avaya Holdings Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Avaya Holdings Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Avaya Holdings Corp. stijgen in 2023?

Gaat Avaya Holdings Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Avaya Holdings Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Avaya Holdings Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Avaya Holdings Corp. aandelen kopen?

Avaya Holdings Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Avaya Holdings Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen