Avantium Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Avantium N.V. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Avantium, wat de huidige verwachtingen zijn van Avantiumen hoe de toekomst eruit zal zien voor Avantium. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Avantium N.V. delen.

Avantium N.V. is gevestigd in Amsterdam in Netherlands. Avantium telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Tom van Aken is de CEO van Avantium N.V..

Avantium N.V.

Aandelen Avantium kopen

Koop Avantium N.V. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Avantium stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Avantium  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Avantium aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Avantium.

Avantium koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers €4,13 +2,74%
Handelsvolume 141.622
Openingskoers €4,02
Hoogste koers €4,16
Laagste koers €3,96
Koersbereik €0,20
Ticker AVTX
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Avantium koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Avantium over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 €4,13 +2,74% 141.622 €4,02 €4,16 €3,96
16 maart 2023 €4,16 +0,85% 107.232 €4,13 €4,18 €4,08
15 maart 2023 €4,06 -4,36% 209.095 €4,24 €4,24 €4,01
13 maart 2023 €4,11 -2,61% 267.016 €4,22 €4,22 €4,00
10 maart 2023 €4,24 +0,47% 154.489 €4,22 €4,27 €4,15

Aandelen Avantium N.V. koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Avantium? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Avantium koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Avantium te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Avantium van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Avantium over de laatste 5 handelsdagen

Avantium aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Avantium koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Avantium nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Avantium

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Avantium koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Avantium in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Avantium. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Avantium.

Avantium aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Avantium: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Avantium N.V.?

De CEO van Avantium N.V. is Tom van Aken.

Wat is de actuele Avantium N.V. aandelen koers?

Het Avantium N.V.-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van €4,02, de hoogste koers was €4,16 en de laagste koers was €3,96. De slotkoers was €4,13 en is daarmee met 0,72% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Avantium N.V. kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Avantium N.V. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Avantium N.V. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Avantium N.V. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Avantium N.V. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Avantium N.V. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Avantium N.V.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Avantium N.V. stijgen in 2023?

Gaat Avantium N.V. volgend jaar in de prijs omhoog? Avantium N.V. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Avantium N.V. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Avantium N.V. aandelen kopen?

Avantium N.V. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Avantium N.V. aandelen kopen:

Andere aandelen