Assured Guaranty Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Assured Guaranty Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Assured Guaranty, wat de huidige verwachtingen zijn van Assured Guarantyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Assured Guaranty. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Assured Guaranty Ltd delen.

Assured Guaranty Ltd is gevestigd in 30 Woodbourne Avenue in Bermuda. Assured Guaranty telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Assured Guaranty Ltd.

Assured Guaranty Ltd

Aandelen Assured Guaranty kopen

Koop Assured Guaranty Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Assured Guaranty stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Assured Guaranty  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Assured Guaranty aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Assured Guaranty.

Assured Guaranty koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $66,01 -1,32%
Handelsvolume 335.255
Openingskoers $66,89
Hoogste koers $67,13
Laagste koers $65,99
Koersbereik $1,14
Ticker AGO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Assured Guaranty koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Assured Guaranty over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $66,01 -1,32% 335.255 $66,89 $67,13 $65,99
30 november 2022 $66,57 +1,88% 453.854 $65,34 $66,70 $64,86
29 november 2022 $65,54 +2,41% 278.465 $64,00 $65,76 $63,99
28 november 2022 $63,99 +1,70% 319.071 $62,92 $64,02 $62,73
25 november 2022 $62,63 +0,92% 107.723 $62,06 $63,00 $61,82

Aandelen Assured Guaranty Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Assured Guaranty? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Assured Guaranty koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Assured Guaranty te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Assured Guaranty van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Assured Guaranty over de laatste 5 handelsdagen

Assured Guaranty aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Assured Guaranty koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Assured Guaranty nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Assured Guaranty

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Assured Guaranty koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Assured Guaranty in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Assured Guaranty. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Assured Guaranty.

Assured Guaranty aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Assured Guaranty: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Assured Guaranty Ltd?

De CEO van Assured Guaranty Ltd is .

Wat is de actuele Assured Guaranty Ltd aandelen koers?

Het Assured Guaranty Ltd-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $66,89, de hoogste koers was $67,13 en de laagste koers was $65,99. De slotkoers was $66,01 en is daarmee met 0,84% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Assured Guaranty Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Assured Guaranty Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Assured Guaranty Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Assured Guaranty Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Assured Guaranty Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Assured Guaranty Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Assured Guaranty Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Assured Guaranty Ltd stijgen in 2022?

Gaat Assured Guaranty Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Assured Guaranty Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Assured Guaranty Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Assured Guaranty Ltd aandelen kopen?

Assured Guaranty Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Assured Guaranty Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen