Associated Banc-Corp. Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Associated Banc-Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Associated Banc-Corp., wat de huidige verwachtingen zijn van Associated Banc-Corp.en hoe de toekomst eruit zal zien voor Associated Banc-Corp.. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Associated Banc-Corp. delen.

Associated Banc-Corp. is gevestigd in Green Bay in US. Associated Banc-Corp. telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Philip Flynn is de CEO van Associated Banc-Corp..

Associated Banc-Corp.

Aandelen Associated Banc-Corp. kopen

Koop Associated Banc-Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Associated Banc-Corp. stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Associated Banc-Corp.  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Associated Banc-Corp. aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Associated Banc-Corp..

Associated Banc-Corp. koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $20,09 0,00%
Handelsvolume 1.272.817
Openingskoers $20,09
Hoogste koers $20,17
Laagste koers $19,75
Koersbereik $0,42
Ticker ASB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Associated Banc-Corp. koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Associated Banc-Corp. over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $20,09 0,00% 1.272.817 $20,09 $20,17 $19,75
28 september 2022 $20,34 +1,70% 1.429.485 $20,00 $20,52 $19,90
27 september 2022 $19,98 -1,91% 1.288.416 $20,37 $20,49 $19,74
26 september 2022 $20,12 -0,35% 1.332.507 $20,19 $20,49 $19,97
23 september 2022 $20,39 0,00% 1.475.838 $20,39 $20,45 $20,00

Aandelen Associated Banc-Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Associated Banc-Corp.? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Associated Banc-Corp. koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Associated Banc-Corp. te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Associated Banc-Corp. van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Associated Banc-Corp. over de laatste 5 handelsdagen

Associated Banc-Corp. aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Associated Banc-Corp. koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Associated Banc-Corp. nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Associated Banc-Corp.

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Associated Banc-Corp. koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Associated Banc-Corp. in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Associated Banc-Corp.. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Associated Banc-Corp..

Associated Banc-Corp. aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Associated Banc-Corp.: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Associated Banc-Corp.?

De CEO van Associated Banc-Corp. is Philip Flynn.

Wat is de actuele Associated Banc-Corp. aandelen koers?

Het Associated Banc-Corp.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $20,09, de hoogste koers was $20,17 en de laagste koers was $19,75. De slotkoers was $20,09 en is daarmee met 1,23% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Associated Banc-Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Associated Banc-Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Associated Banc-Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Associated Banc-Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Associated Banc-Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Associated Banc-Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Associated Banc-Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Associated Banc-Corp. stijgen in 2022?

Gaat Associated Banc-Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Associated Banc-Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Associated Banc-Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Associated Banc-Corp. aandelen kopen?

Associated Banc-Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Associated Banc-Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen