Assetmark Financial Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Assetmark Financial Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Assetmark Financial Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Assetmark Financial Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Assetmark Financial Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Assetmark Financial Holdings Inc delen.

Assetmark Financial Holdings Inc is gevestigd in Concord in US. Assetmark Financial Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Assetmark Financial Holdings Inc.

Assetmark Financial Holdings Inc

Aandelen Assetmark Financial Holdings kopen

Koop Assetmark Financial Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Assetmark Financial Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Assetmark Financial Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Assetmark Financial Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Assetmark Financial Holdings.

Assetmark Financial Holdings koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $18,64 -0,43%
Handelsvolume 93.874
Openingskoers $18,72
Hoogste koers $18,82
Laagste koers $18,60
Koersbereik $0,22
Ticker AMK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Assetmark Financial Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Assetmark Financial Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $18,64 -0,43% 93.874 $18,72 $18,82 $18,60
27 september 2022 $18,64 +0,22% 44.850 $18,60 $18,69 $18,38
26 september 2022 $18,55 -0,80% 46.192 $18,70 $18,83 $18,41
23 september 2022 $18,55 -2,11% 72.059 $18,95 $18,95 $18,46
22 september 2022 $19,25 -1,48% 58.680 $19,54 $19,54 $19,00

Aandelen Assetmark Financial Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Assetmark Financial Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Assetmark Financial Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Assetmark Financial Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Assetmark Financial Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Assetmark Financial Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Assetmark Financial Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Assetmark Financial Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Assetmark Financial Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Assetmark Financial Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Assetmark Financial Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Assetmark Financial Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Assetmark Financial Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Assetmark Financial Holdings.

Assetmark Financial Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Assetmark Financial Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Assetmark Financial Holdings Inc?

De CEO van Assetmark Financial Holdings Inc is .

Wat is de actuele Assetmark Financial Holdings Inc aandelen koers?

Het Assetmark Financial Holdings Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $18,72, de hoogste koers was $18,82 en de laagste koers was $18,60. De slotkoers was $18,64 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Assetmark Financial Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Assetmark Financial Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Assetmark Financial Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Assetmark Financial Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Assetmark Financial Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Assetmark Financial Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Assetmark Financial Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Assetmark Financial Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Assetmark Financial Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Assetmark Financial Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Assetmark Financial Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Assetmark Financial Holdings Inc aandelen kopen?

Assetmark Financial Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Assetmark Financial Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen