Ashland Global Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ashland Global Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ashland Global Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Ashland Global Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ashland Global Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ashland Global Holdings Inc delen.

Ashland Global Holdings Inc is gevestigd in Wilmington in US. Ashland Global Holdings telt momenteel 6.500 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Guillermo Novo is de CEO van Ashland Global Holdings Inc.

Ashland Global Holdings Inc

Aandelen Ashland Global Holdings kopen

Koop Ashland Global Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ashland Global Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ashland Global Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ashland Global Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ashland Global Holdings.

Ashland Global Holdings koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $93,98 -0,53%
Handelsvolume 238.721
Openingskoers $94,48
Hoogste koers $94,75
Laagste koers $92,86
Koersbereik $1,89
Ticker ASH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ashland Global Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ashland Global Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $93,98 -0,53% 238.721 $94,48 $94,75 $92,86
28 september 2022 $95,37 +1,22% 360.386 $94,22 $95,99 $93,84
27 september 2022 $93,76 -1,60% 326.394 $95,28 $95,56 $92,91
26 september 2022 $94,58 -2,01% 404.581 $96,52 $97,41 $93,94
23 september 2022 $97,12 +0,26% 551.262 $96,87 $97,30 $95,71

Aandelen Ashland Global Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ashland Global Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ashland Global Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ashland Global Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ashland Global Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ashland Global Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Ashland Global Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ashland Global Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ashland Global Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ashland Global Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ashland Global Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ashland Global Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ashland Global Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ashland Global Holdings.

Ashland Global Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ashland Global Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ashland Global Holdings Inc?

De CEO van Ashland Global Holdings Inc is Guillermo Novo.

Wat is de actuele Ashland Global Holdings Inc aandelen koers?

Het Ashland Global Holdings Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $94,48, de hoogste koers was $94,75 en de laagste koers was $92,86. De slotkoers was $93,98 en is daarmee met 1,46% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ashland Global Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ashland Global Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ashland Global Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ashland Global Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ashland Global Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ashland Global Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ashland Global Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ashland Global Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Ashland Global Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Ashland Global Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ashland Global Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ashland Global Holdings Inc aandelen kopen?

Ashland Global Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ashland Global Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen