Ashford Hospitality Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ashford Hospitality Trust Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ashford Hospitality Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Ashford Hospitality Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Ashford Hospitality Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ashford Hospitality Trust Inc delen.

Ashford Hospitality Trust Inc is gevestigd in in . Ashford Hospitality Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Ashford Hospitality Trust Inc.

Ashford Hospitality Trust Inc

Aandelen Ashford Hospitality Trust kopen

Koop Ashford Hospitality Trust Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ashford Hospitality Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ashford Hospitality Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ashford Hospitality Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ashford Hospitality Trust.

Ashford Hospitality Trust koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $6,37 -2,15%
Handelsvolume 375.496
Openingskoers $6,51
Hoogste koers $6,76
Laagste koers $6,34
Koersbereik $0,42
Ticker AHT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ashford Hospitality Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ashford Hospitality Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $6,37 -2,15% 375.496 $6,51 $6,76 $6,34
30 november 2022 $6,51 +1,56% 388.639 $6,41 $6,62 $6,19
29 november 2022 $6,33 +1,77% 163.273 $6,22 $6,37 $6,19
28 november 2022 $6,26 -3,40% 305.591 $6,48 $6,51 $6,21
25 november 2022 $6,56 +1,55% 219.197 $6,46 $6,61 $6,46

Aandelen Ashford Hospitality Trust Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ashford Hospitality Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ashford Hospitality Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ashford Hospitality Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ashford Hospitality Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ashford Hospitality Trust over de laatste 5 handelsdagen

Ashford Hospitality Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ashford Hospitality Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ashford Hospitality Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ashford Hospitality Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ashford Hospitality Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ashford Hospitality Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ashford Hospitality Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ashford Hospitality Trust.

Ashford Hospitality Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ashford Hospitality Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ashford Hospitality Trust Inc?

De CEO van Ashford Hospitality Trust Inc is .

Wat is de actuele Ashford Hospitality Trust Inc aandelen koers?

Het Ashford Hospitality Trust Inc-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $6,51, de hoogste koers was $6,76 en de laagste koers was $6,34. De slotkoers was $6,37 en is daarmee met 2,15% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ashford Hospitality Trust Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ashford Hospitality Trust Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ashford Hospitality Trust Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ashford Hospitality Trust Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ashford Hospitality Trust Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ashford Hospitality Trust Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ashford Hospitality Trust Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ashford Hospitality Trust Inc stijgen in 2022?

Gaat Ashford Hospitality Trust Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Ashford Hospitality Trust Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ashford Hospitality Trust Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ashford Hospitality Trust Inc aandelen kopen?

Ashford Hospitality Trust Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ashford Hospitality Trust Inc aandelen kopen:

Andere aandelen