ASE Technology Holding Co.Ltd Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel ASE Technology Holding Co.Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van ASE Technology Holding Co.Ltd, wat de huidige verwachtingen zijn van ASE Technology Holding Co.Ltden hoe de toekomst eruit zal zien voor ASE Technology Holding Co.Ltd. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over ASE Technology Holding Co.Ltd delen.

ASE Technology Holding Co.Ltd is gevestigd in Kaohsiung in Taiwan. ASE Technology Holding Co.Ltd telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. C.S. Chang is de CEO van ASE Technology Holding Co.Ltd.

ASE Technology Holding Co.Ltd

Aandelen ASE Technology Holding Co.Ltd kopen

Koop ASE Technology Holding Co.Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de ASE Technology Holding Co.Ltd stock koers van de afgelopen periode. Aandeel ASE Technology Holding Co.Ltd  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de ASE Technology Holding Co.Ltd aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van ASE Technology Holding Co.Ltd.

ASE Technology Holding Co.Ltd koers

Datum 28 maart 2023
Slotkoers $7,61 +0,13%
Handelsvolume 4.268.204
Openingskoers $7,60
Hoogste koers $7,66
Laagste koers $7,52
Koersbereik $0,14
Ticker ASX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de ASE Technology Holding Co.Ltd koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen ASE Technology Holding Co.Ltd over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 maart 2023 $7,61 +0,13% 4.268.204 $7,60 $7,66 $7,52
27 maart 2023 $7,56 -0,40% 4.851.919 $7,59 $7,64 $7,53
24 maart 2023 $7,66 -1,16% 4.884.517 $7,75 $7,75 $7,59
23 maart 2023 $7,77 +0,26% 6.425.651 $7,75 $7,85 $7,68
22 maart 2023 $7,60 -0,26% 6.065.962 $7,62 $7,83 $7,58

Aandelen ASE Technology Holding Co.Ltd koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van ASE Technology Holding Co.Ltd? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de ASE Technology Holding Co.Ltd koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van ASE Technology Holding Co.Ltd te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van ASE Technology Holding Co.Ltd van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel ASE Technology Holding Co.Ltd over de laatste 5 handelsdagen

ASE Technology Holding Co.Ltd aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de ASE Technology Holding Co.Ltd koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende ASE Technology Holding Co.Ltd nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van ASE Technology Holding Co.Ltd

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun ASE Technology Holding Co.Ltd koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van ASE Technology Holding Co.Ltd in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor ASE Technology Holding Co.Ltd. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van ASE Technology Holding Co.Ltd.

ASE Technology Holding Co.Ltd aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

ASE Technology Holding Co.Ltd: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van ASE Technology Holding Co.Ltd?

De CEO van ASE Technology Holding Co.Ltd is C.S. Chang.

Wat is de actuele ASE Technology Holding Co.Ltd aandelen koers?

Het ASE Technology Holding Co.Ltd-aandeel had op 28-03-2023 een openingskoers van $7,60, de hoogste koers was $7,66 en de laagste koers was $7,52. De slotkoers was $7,61 en is daarmee met 0,66% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om ASE Technology Holding Co.Ltd kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om ASE Technology Holding Co.Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van ASE Technology Holding Co.Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. ASE Technology Holding Co.Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de ASE Technology Holding Co.Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor ASE Technology Holding Co.Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van ASE Technology Holding Co.Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van ASE Technology Holding Co.Ltd stijgen in 2023?

Gaat ASE Technology Holding Co.Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? ASE Technology Holding Co.Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van ASE Technology Holding Co.Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog ASE Technology Holding Co.Ltd aandelen kopen?

ASE Technology Holding Co.Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je ASE Technology Holding Co.Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen