Arrow Electronics Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Arrow Electronics Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Arrow Electronics, wat de huidige verwachtingen zijn van Arrow Electronicsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Arrow Electronics. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Arrow Electronics Inc. delen.

Arrow Electronics Inc. is gevestigd in Englewood in US. Arrow Electronics telt momenteel werknemers en is actief in de sector Wholesale Trade. Michael Long is de CEO van Arrow Electronics Inc..

Arrow Electronics Inc.

Aandelen Arrow Electronics kopen

Koop Arrow Electronics Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Arrow Electronics stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Arrow Electronics  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Arrow Electronics aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Arrow Electronics.

Arrow Electronics koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $93,03 +0,11%
Handelsvolume 804.950
Openingskoers $92,93
Hoogste koers $93,24
Laagste koers $91,17
Koersbereik $2,07
Ticker ARW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Arrow Electronics koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Arrow Electronics over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $93,03 +0,11% 804.950 $92,93 $93,24 $91,17
28 september 2022 $94,25 +1,85% 769.719 $92,54 $95,03 $92,39
27 september 2022 $92,72 -0,70% 615.848 $93,37 $94,18 $91,20
26 september 2022 $92,23 -0,70% 559.335 $92,88 $94,36 $92,12
23 september 2022 $93,28 +0,42% 549.972 $92,89 $93,72 $92,09

Aandelen Arrow Electronics Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Arrow Electronics? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Arrow Electronics koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Arrow Electronics te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Arrow Electronics van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Arrow Electronics over de laatste 5 handelsdagen

Arrow Electronics aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Arrow Electronics koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Arrow Electronics nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Arrow Electronics

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Arrow Electronics koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Arrow Electronics in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Arrow Electronics. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Arrow Electronics.

Arrow Electronics aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Arrow Electronics: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Arrow Electronics Inc.?

De CEO van Arrow Electronics Inc. is Michael Long.

Wat is de actuele Arrow Electronics Inc. aandelen koers?

Het Arrow Electronics Inc.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $92,93, de hoogste koers was $93,24 en de laagste koers was $91,17. De slotkoers was $93,03 en is daarmee met 1,29% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Arrow Electronics Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Arrow Electronics Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Arrow Electronics Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Arrow Electronics Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Arrow Electronics Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Arrow Electronics Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Arrow Electronics Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Arrow Electronics Inc. stijgen in 2022?

Gaat Arrow Electronics Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Arrow Electronics Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Arrow Electronics Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Arrow Electronics Inc. aandelen kopen?

Arrow Electronics Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Arrow Electronics Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen