Armstrong Flooring Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Armstrong Flooring Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Armstrong Flooring, wat de huidige verwachtingen zijn van Armstrong Flooringen hoe de toekomst eruit zal zien voor Armstrong Flooring. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Armstrong Flooring Inc delen.

Armstrong Flooring Inc is gevestigd in Lancaster in US. Armstrong Flooring telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Michel Vermette is de CEO van Armstrong Flooring Inc.

Armstrong Flooring Inc

Aandelen Armstrong Flooring kopen

Koop Armstrong Flooring Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Armstrong Flooring stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Armstrong Flooring  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Armstrong Flooring aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Armstrong Flooring.

Armstrong Flooring koers

Datum 20 mei 2022
Slotkoers $0,35 -11,29%
Handelsvolume 2.996.040
Openingskoers $0,40
Hoogste koers $0,42
Laagste koers $0,35
Koersbereik $0,07
Ticker AFI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Armstrong Flooring koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Armstrong Flooring over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 mei 2022 $0,35 -11,29% 2.996.040 $0,40 $0,42 $0,35
19 mei 2022 $0,38 -4,13% 5.834.248 $0,40 $0,41 $0,34
18 mei 2022 $0,43 +26,47% 50.517.074 $0,34 $0,52 $0,33
17 mei 2022 $0,29 +0,99% 2.495.982 $0,29 $0,35 $0,28
16 mei 2022 $0,34 -4,23% 2.970.605 $0,36 $0,36 $0,28

Aandelen Armstrong Flooring Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Armstrong Flooring? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Armstrong Flooring koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Armstrong Flooring te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Armstrong Flooring van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Armstrong Flooring over de laatste 5 handelsdagen

Armstrong Flooring aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Armstrong Flooring koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Armstrong Flooring nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Armstrong Flooring

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Armstrong Flooring koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Armstrong Flooring in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Armstrong Flooring. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Armstrong Flooring.

Armstrong Flooring aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Armstrong Flooring: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Armstrong Flooring Inc?

De CEO van Armstrong Flooring Inc is Michel Vermette.

Wat is de actuele Armstrong Flooring Inc aandelen koers?

Het Armstrong Flooring Inc-aandeel had op 20-05-2022 een openingskoers van $0,40, de hoogste koers was $0,42 en de laagste koers was $0,35. De slotkoers was $0,35 en is daarmee met 7,26% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Armstrong Flooring Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Armstrong Flooring Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Armstrong Flooring Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Armstrong Flooring Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Armstrong Flooring Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Armstrong Flooring Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Armstrong Flooring Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Armstrong Flooring Inc stijgen in 2022?

Gaat Armstrong Flooring Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Armstrong Flooring Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Armstrong Flooring Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Armstrong Flooring Inc aandelen kopen?

Armstrong Flooring Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Armstrong Flooring Inc aandelen kopen:

Andere aandelen