Ardmore Shipping Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ardmore Shipping Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ardmore Shipping, wat de huidige verwachtingen zijn van Ardmore Shippingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ardmore Shipping. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ardmore Shipping Corp delen.

Ardmore Shipping Corp is gevestigd in 69 Pitts Bay Road in Bermuda. Ardmore Shipping telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Anthony Gurnee is de CEO van Ardmore Shipping Corp.

Ardmore Shipping Corp

Aandelen Ardmore Shipping kopen

Koop Ardmore Shipping Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ardmore Shipping stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ardmore Shipping  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ardmore Shipping aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ardmore Shipping.

Ardmore Shipping koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $9,56 -2,75%
Handelsvolume 468.312
Openingskoers $9,83
Hoogste koers $9,83
Laagste koers $9,24
Koersbereik $0,59
Ticker ASC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ardmore Shipping koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ardmore Shipping over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $9,56 -2,75% 468.312 $9,83 $9,83 $9,24
27 september 2022 $9,59 +2,13% 549.570 $9,39 $9,68 $9,27
26 september 2022 $9,27 +3,23% 724.974 $8,98 $9,48 $8,82
23 september 2022 $9,15 -9,14% 970.811 $10,07 $10,07 $9,08
22 september 2022 $10,31 +1,98% 551.188 $10,11 $10,51 $10,11

Aandelen Ardmore Shipping Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ardmore Shipping? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ardmore Shipping koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ardmore Shipping te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ardmore Shipping van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ardmore Shipping over de laatste 5 handelsdagen

Ardmore Shipping aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ardmore Shipping koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ardmore Shipping nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ardmore Shipping

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ardmore Shipping koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ardmore Shipping in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ardmore Shipping. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ardmore Shipping.

Ardmore Shipping aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ardmore Shipping: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ardmore Shipping Corp?

De CEO van Ardmore Shipping Corp is Anthony Gurnee.

Wat is de actuele Ardmore Shipping Corp aandelen koers?

Het Ardmore Shipping Corp-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $9,83, de hoogste koers was $9,83 en de laagste koers was $9,24. De slotkoers was $9,56 en is daarmee met 0,31% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ardmore Shipping Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ardmore Shipping Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ardmore Shipping Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ardmore Shipping Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ardmore Shipping Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ardmore Shipping Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ardmore Shipping Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ardmore Shipping Corp stijgen in 2022?

Gaat Ardmore Shipping Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Ardmore Shipping Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ardmore Shipping Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ardmore Shipping Corp aandelen kopen?

Ardmore Shipping Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ardmore Shipping Corp aandelen kopen:

Andere aandelen