Archrock Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Archrock Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Archrock, wat de huidige verwachtingen zijn van Archrocken hoe de toekomst eruit zal zien voor Archrock. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Archrock Inc delen.

Archrock Inc is gevestigd in Houston in US. Archrock telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. D. Bradley Childers is de CEO van Archrock Inc.

Archrock Inc

Aandelen Archrock kopen

Koop Archrock Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Archrock stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Archrock  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Archrock aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Archrock.

Archrock koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $8,50 +0,47%
Handelsvolume 374.203
Openingskoers $8,46
Hoogste koers $8,56
Laagste koers $8,42
Koersbereik $0,14
Ticker AROC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Archrock koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Archrock over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $8,50 +0,47% 374.203 $8,46 $8,56 $8,42
23 november 2022 $8,45 +0,36% 640.409 $8,42 $8,50 $8,35
22 november 2022 $8,56 +0,35% 578.438 $8,53 $8,69 $8,47
21 november 2022 $8,39 +1,94% 774.697 $8,23 $8,43 $8,09
18 november 2022 $8,43 +1,08% 602.328 $8,34 $8,49 $8,19

Aandelen Archrock Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Archrock? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Archrock koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Archrock te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Archrock van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Archrock over de laatste 5 handelsdagen

Archrock aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Archrock koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Archrock nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Archrock

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Archrock koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Archrock in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Archrock. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Archrock.

Archrock aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Archrock: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Archrock Inc?

De CEO van Archrock Inc is D. Bradley Childers.

Wat is de actuele Archrock Inc aandelen koers?

Het Archrock Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $8,46, de hoogste koers was $8,56 en de laagste koers was $8,42. De slotkoers was $8,50 en is daarmee met 0,59% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Archrock Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Archrock Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Archrock Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Archrock Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Archrock Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Archrock Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Archrock Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Archrock Inc stijgen in 2022?

Gaat Archrock Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Archrock Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Archrock Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Archrock Inc aandelen kopen?

Archrock Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Archrock Inc aandelen kopen:

Andere aandelen