ARC Document Solutions Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel ARC Document Solutions Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van ARC Document Solutions, wat de huidige verwachtingen zijn van ARC Document Solutionsen hoe de toekomst eruit zal zien voor ARC Document Solutions. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over ARC Document Solutions Inc delen.

ARC Document Solutions Inc is gevestigd in San Ramon in US. ARC Document Solutions telt momenteel 2.500 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Kumarakulasingam Suriyakumar is de CEO van ARC Document Solutions Inc.

ARC Document Solutions Inc

Aandelen ARC Document Solutions kopen

Koop ARC Document Solutions Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de ARC Document Solutions stock koers van de afgelopen periode. Aandeel ARC Document Solutions  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de ARC Document Solutions aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van ARC Document Solutions.

ARC Document Solutions koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $2,32 -2,52%
Handelsvolume 274.757
Openingskoers $2,38
Hoogste koers $2,38
Laagste koers $2,30
Koersbereik $0,08
Ticker ARC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de ARC Document Solutions koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen ARC Document Solutions over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $2,32 -2,52% 274.757 $2,38 $2,38 $2,30
3 oktober 2022 $2,30 +1,32% 178.361 $2,27 $2,35 $2,26
29 september 2022 $2,37 -0,84% 316.846 $2,39 $2,43 $2,35
28 september 2022 $2,40 -0,41% 109.510 $2,41 $2,45 $2,40
27 september 2022 $2,41 -1,63% 86.086 $2,45 $2,50 $2,40

Aandelen ARC Document Solutions Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van ARC Document Solutions? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de ARC Document Solutions koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van ARC Document Solutions te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van ARC Document Solutions van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel ARC Document Solutions over de laatste 5 handelsdagen

ARC Document Solutions aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de ARC Document Solutions koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende ARC Document Solutions nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van ARC Document Solutions

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun ARC Document Solutions koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van ARC Document Solutions in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor ARC Document Solutions. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van ARC Document Solutions.

ARC Document Solutions aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

ARC Document Solutions: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van ARC Document Solutions Inc?

De CEO van ARC Document Solutions Inc is Kumarakulasingam Suriyakumar.

Wat is de actuele ARC Document Solutions Inc aandelen koers?

Het ARC Document Solutions Inc-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $2,38, de hoogste koers was $2,38 en de laagste koers was $2,30. De slotkoers was $2,32 en is daarmee met 0,87% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om ARC Document Solutions Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om ARC Document Solutions Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van ARC Document Solutions Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. ARC Document Solutions Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de ARC Document Solutions Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor ARC Document Solutions Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van ARC Document Solutions Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van ARC Document Solutions Inc stijgen in 2022?

Gaat ARC Document Solutions Inc volgend jaar in de prijs omhoog? ARC Document Solutions Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van ARC Document Solutions Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog ARC Document Solutions Inc aandelen kopen?

ARC Document Solutions Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je ARC Document Solutions Inc aandelen kopen:

Andere aandelen