Arbor Realty Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Arbor Realty Trust Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Arbor Realty Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Arbor Realty Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Arbor Realty Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Arbor Realty Trust Inc. delen.

Arbor Realty Trust Inc. is gevestigd in Uniondale in US. Arbor Realty Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Arbor Realty Trust Inc..

Arbor Realty Trust Inc.

Aandelen Arbor Realty Trust kopen

Koop Arbor Realty Trust Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Arbor Realty Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Arbor Realty Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Arbor Realty Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Arbor Realty Trust.

Arbor Realty Trust koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $14,81 -1,13%
Handelsvolume 1.698.289
Openingskoers $14,98
Hoogste koers $15,23
Laagste koers $14,78
Koersbereik $0,45
Ticker ABR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Arbor Realty Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Arbor Realty Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $14,81 -1,13% 1.698.289 $14,98 $15,23 $14,78
30 november 2022 $14,88 +1,50% 2.233.204 $14,66 $14,91 $14,46
29 november 2022 $14,66 +0,48% 949.908 $14,59 $14,66 $14,42
28 november 2022 $14,59 +0,21% 1.410.455 $14,56 $14,72 $14,55
25 november 2022 $14,64 +1,17% 683.650 $14,47 $14,78 $14,46

Aandelen Arbor Realty Trust Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Arbor Realty Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Arbor Realty Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Arbor Realty Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Arbor Realty Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Arbor Realty Trust over de laatste 5 handelsdagen

Arbor Realty Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Arbor Realty Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Arbor Realty Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Arbor Realty Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Arbor Realty Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Arbor Realty Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Arbor Realty Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Arbor Realty Trust.

Arbor Realty Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Arbor Realty Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Arbor Realty Trust Inc.?

De CEO van Arbor Realty Trust Inc. is .

Wat is de actuele Arbor Realty Trust Inc. aandelen koers?

Het Arbor Realty Trust Inc.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $14,98, de hoogste koers was $15,23 en de laagste koers was $14,78. De slotkoers was $14,81 en is daarmee met 0,47% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Arbor Realty Trust Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Arbor Realty Trust Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Arbor Realty Trust Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Arbor Realty Trust Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Arbor Realty Trust Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Arbor Realty Trust Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Arbor Realty Trust Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Arbor Realty Trust Inc. stijgen in 2022?

Gaat Arbor Realty Trust Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Arbor Realty Trust Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Arbor Realty Trust Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Arbor Realty Trust Inc. aandelen kopen?

Arbor Realty Trust Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Arbor Realty Trust Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen