Apple Hospitality REIT Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Apple Hospitality REIT Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Apple Hospitality REIT, wat de huidige verwachtingen zijn van Apple Hospitality REITen hoe de toekomst eruit zal zien voor Apple Hospitality REIT. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Apple Hospitality REIT Inc delen.

Apple Hospitality REIT Inc is gevestigd in Richmond in US. Apple Hospitality REIT telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Justin Knight is de CEO van Apple Hospitality REIT Inc.

Apple Hospitality REIT Inc

Aandelen Apple Hospitality REIT kopen

Koop Apple Hospitality REIT Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Apple Hospitality REIT stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Apple Hospitality REIT  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Apple Hospitality REIT aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Apple Hospitality REIT.

Apple Hospitality REIT koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $16,72 +0,60%
Handelsvolume 501.914
Openingskoers $16,62
Hoogste koers $16,81
Laagste koers $16,53
Koersbereik $0,27
Ticker APLE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Apple Hospitality REIT koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Apple Hospitality REIT over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $16,72 +0,60% 501.914 $16,62 $16,81 $16,53
23 november 2022 $16,61 -0,72% 918.819 $16,73 $16,94 $16,60
22 november 2022 $16,84 +1,26% 1.532.216 $16,63 $16,88 $16,47
21 november 2022 $16,43 -0,06% 934.417 $16,44 $16,52 $16,27
18 november 2022 $16,47 +0,73% 1.707.340 $16,35 $16,50 $16,16

Aandelen Apple Hospitality REIT Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Apple Hospitality REIT? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Apple Hospitality REIT koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Apple Hospitality REIT te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Apple Hospitality REIT van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Apple Hospitality REIT over de laatste 5 handelsdagen

Apple Hospitality REIT aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Apple Hospitality REIT koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Apple Hospitality REIT nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Apple Hospitality REIT

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Apple Hospitality REIT koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Apple Hospitality REIT in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Apple Hospitality REIT. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Apple Hospitality REIT.

Apple Hospitality REIT aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Apple Hospitality REIT: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Apple Hospitality REIT Inc?

De CEO van Apple Hospitality REIT Inc is Justin Knight.

Wat is de actuele Apple Hospitality REIT Inc aandelen koers?

Het Apple Hospitality REIT Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $16,62, de hoogste koers was $16,81 en de laagste koers was $16,53. De slotkoers was $16,72 en is daarmee met 0,66% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Apple Hospitality REIT Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Apple Hospitality REIT Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Apple Hospitality REIT Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Apple Hospitality REIT Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Apple Hospitality REIT Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Apple Hospitality REIT Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Apple Hospitality REIT Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Apple Hospitality REIT Inc stijgen in 2022?

Gaat Apple Hospitality REIT Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Apple Hospitality REIT Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Apple Hospitality REIT Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Apple Hospitality REIT Inc aandelen kopen?

Apple Hospitality REIT Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Apple Hospitality REIT Inc aandelen kopen:

Andere aandelen