Apollo Commercial Real Estate Finance Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Apollo Commercial Real Estate Finance Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Apollo Commercial Real Estate Finance, wat de huidige verwachtingen zijn van Apollo Commercial Real Estate Financeen hoe de toekomst eruit zal zien voor Apollo Commercial Real Estate Finance. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Apollo Commercial Real Estate Finance Inc delen.

Apollo Commercial Real Estate Finance Inc is gevestigd in New York in US. Apollo Commercial Real Estate Finance telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Stuart Rothstein is de CEO van Apollo Commercial Real Estate Finance Inc.

Apollo Commercial Real Estate Finance Inc

Aandelen Apollo Commercial Real Estate Finance kopen

Koop Apollo Commercial Real Estate Finance Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Apollo Commercial Real Estate Finance stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Apollo Commercial Real Estate Finance  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Apollo Commercial Real Estate Finance aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Apollo Commercial Real Estate Finance.

Apollo Commercial Real Estate Finance koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $11,52 -4,08%
Handelsvolume 1.107.849
Openingskoers $12,01
Hoogste koers $12,05
Laagste koers $11,52
Koersbereik $0,53
Ticker ARI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Apollo Commercial Real Estate Finance koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Apollo Commercial Real Estate Finance over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $11,52 -4,08% 1.107.849 $12,01 $12,05 $11,52
2 december 2022 $12,11 +1,42% 959.699 $11,94 $12,13 $11,80
1 december 2022 $12,24 -0,97% 939.584 $12,36 $12,47 $12,17
30 november 2022 $12,36 +2,74% 1.306.163 $12,03 $12,36 $11,85
29 november 2022 $12,03 +0,08% 694.329 $12,02 $12,07 $11,90

Aandelen Apollo Commercial Real Estate Finance Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Apollo Commercial Real Estate Finance? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Apollo Commercial Real Estate Finance koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Apollo Commercial Real Estate Finance te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Apollo Commercial Real Estate Finance van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Apollo Commercial Real Estate Finance over de laatste 5 handelsdagen

Apollo Commercial Real Estate Finance aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Apollo Commercial Real Estate Finance koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Apollo Commercial Real Estate Finance nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Apollo Commercial Real Estate Finance

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Apollo Commercial Real Estate Finance koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Apollo Commercial Real Estate Finance in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Apollo Commercial Real Estate Finance. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Apollo Commercial Real Estate Finance.

Apollo Commercial Real Estate Finance aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Apollo Commercial Real Estate Finance: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Apollo Commercial Real Estate Finance Inc?

De CEO van Apollo Commercial Real Estate Finance Inc is Stuart Rothstein.

Wat is de actuele Apollo Commercial Real Estate Finance Inc aandelen koers?

Het Apollo Commercial Real Estate Finance Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $12,01, de hoogste koers was $12,05 en de laagste koers was $11,52. De slotkoers was $11,52 en is daarmee met 4,87% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Apollo Commercial Real Estate Finance Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Apollo Commercial Real Estate Finance Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Apollo Commercial Real Estate Finance Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Apollo Commercial Real Estate Finance Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Apollo Commercial Real Estate Finance Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Apollo Commercial Real Estate Finance Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Apollo Commercial Real Estate Finance Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Apollo Commercial Real Estate Finance Inc stijgen in 2022?

Gaat Apollo Commercial Real Estate Finance Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Apollo Commercial Real Estate Finance Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Apollo Commercial Real Estate Finance Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Apollo Commercial Real Estate Finance Inc aandelen kopen?

Apollo Commercial Real Estate Finance Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Apollo Commercial Real Estate Finance Inc aandelen kopen:

Andere aandelen