Apartment Investment & Management Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Apartment Investment & Management Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Apartment Investment & Management, wat de huidige verwachtingen zijn van Apartment Investment & Managementen hoe de toekomst eruit zal zien voor Apartment Investment & Management. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Apartment Investment & Management Co. delen.

Apartment Investment & Management Co. is gevestigd in Denver in US. Apartment Investment & Management telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Terry Considine is de CEO van Apartment Investment & Management Co..

Apartment Investment & Management Co.

Aandelen Apartment Investment & Management kopen

Koop Apartment Investment & Management Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Apartment Investment & Management stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Apartment Investment & Management  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Apartment Investment & Management aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Apartment Investment & Management.

Apartment Investment & Management koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $8,31 -1,31%
Handelsvolume 633.276
Openingskoers $8,42
Hoogste koers $8,49
Laagste koers $8,26
Koersbereik $0,23
Ticker AIV
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Apartment Investment & Management koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Apartment Investment & Management over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $8,31 -1,31% 633.276 $8,42 $8,49 $8,26
30 november 2022 $8,38 +4,36% 1.382.718 $8,03 $8,40 $8,00
29 november 2022 $8,07 +0,88% 811.275 $8,00 $8,19 $7,98
28 november 2022 $8,03 -1,47% 507.285 $8,15 $8,19 $8,00
25 november 2022 $8,21 +0,98% 230.022 $8,13 $8,21 $8,08

Aandelen Apartment Investment & Management Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Apartment Investment & Management? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Apartment Investment & Management koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Apartment Investment & Management te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Apartment Investment & Management van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Apartment Investment & Management over de laatste 5 handelsdagen

Apartment Investment & Management aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Apartment Investment & Management koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Apartment Investment & Management nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Apartment Investment & Management

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Apartment Investment & Management koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Apartment Investment & Management in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Apartment Investment & Management. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Apartment Investment & Management.

Apartment Investment & Management aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Apartment Investment & Management: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Apartment Investment & Management Co.?

De CEO van Apartment Investment & Management Co. is Terry Considine.

Wat is de actuele Apartment Investment & Management Co. aandelen koers?

Het Apartment Investment & Management Co.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $8,42, de hoogste koers was $8,49 en de laagste koers was $8,26. De slotkoers was $8,31 en is daarmee met 0,84% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Apartment Investment & Management Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Apartment Investment & Management Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Apartment Investment & Management Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Apartment Investment & Management Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Apartment Investment & Management Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Apartment Investment & Management Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Apartment Investment & Management Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Apartment Investment & Management Co. stijgen in 2022?

Gaat Apartment Investment & Management Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Apartment Investment & Management Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Apartment Investment & Management Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Apartment Investment & Management Co. aandelen kopen?

Apartment Investment & Management Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Apartment Investment & Management Co. aandelen kopen:

Andere aandelen