Apartment Income REIT Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Apartment Income REIT Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Apartment Income REIT, wat de huidige verwachtingen zijn van Apartment Income REITen hoe de toekomst eruit zal zien voor Apartment Income REIT. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Apartment Income REIT Corp delen.

Apartment Income REIT Corp is gevestigd in in . Apartment Income REIT telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Apartment Income REIT Corp.

Apartment Income REIT Corp

Aandelen Apartment Income REIT kopen

Koop Apartment Income REIT Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Apartment Income REIT stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Apartment Income REIT  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Apartment Income REIT aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Apartment Income REIT.

Apartment Income REIT koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $37,85 -1,69%
Handelsvolume 560.346
Openingskoers $38,50
Hoogste koers $38,80
Laagste koers $37,55
Koersbereik $1,25
Ticker AIRC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Apartment Income REIT koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Apartment Income REIT over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $37,85 -1,69% 560.346 $38,50 $38,80 $37,55
30 november 2022 $38,05 +3,37% 1.119.798 $36,81 $38,13 $36,53
29 november 2022 $37,15 +2,09% 705.646 $36,39 $37,17 $36,34
28 november 2022 $36,66 -0,89% 625.676 $36,99 $37,46 $36,63
25 november 2022 $37,25 +0,92% 267.211 $36,91 $37,26 $36,85

Aandelen Apartment Income REIT Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Apartment Income REIT? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Apartment Income REIT koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Apartment Income REIT te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Apartment Income REIT van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Apartment Income REIT over de laatste 5 handelsdagen

Apartment Income REIT aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Apartment Income REIT koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Apartment Income REIT nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Apartment Income REIT

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Apartment Income REIT koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Apartment Income REIT in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Apartment Income REIT. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Apartment Income REIT.

Apartment Income REIT aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Apartment Income REIT: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Apartment Income REIT Corp?

De CEO van Apartment Income REIT Corp is .

Wat is de actuele Apartment Income REIT Corp aandelen koers?

Het Apartment Income REIT Corp-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $38,50, de hoogste koers was $38,80 en de laagste koers was $37,55. De slotkoers was $37,85 en is daarmee met 0,53% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Apartment Income REIT Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Apartment Income REIT Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Apartment Income REIT Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Apartment Income REIT Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Apartment Income REIT Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Apartment Income REIT Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Apartment Income REIT Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Apartment Income REIT Corp stijgen in 2022?

Gaat Apartment Income REIT Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Apartment Income REIT Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Apartment Income REIT Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Apartment Income REIT Corp aandelen kopen?

Apartment Income REIT Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Apartment Income REIT Corp aandelen kopen:

Andere aandelen