Antero Midstream Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Antero Midstream Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Antero Midstream, wat de huidige verwachtingen zijn van Antero Midstreamen hoe de toekomst eruit zal zien voor Antero Midstream. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Antero Midstream Corp delen.

Antero Midstream Corp is gevestigd in in . Antero Midstream telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. is de CEO van Antero Midstream Corp.

Antero Midstream Corp

Aandelen Antero Midstream kopen

Koop Antero Midstream Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Antero Midstream stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Antero Midstream  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Antero Midstream aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Antero Midstream.

Antero Midstream koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $9,89 +2,59%
Handelsvolume 3.696.554
Openingskoers $9,64
Hoogste koers $9,90
Laagste koers $9,58
Koersbereik $0,32
Ticker AM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Antero Midstream koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Antero Midstream over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $9,89 +2,59% 3.696.554 $9,64 $9,90 $9,58
3 oktober 2022 $9,48 +0,42% 2.796.583 $9,44 $9,56 $9,32
29 september 2022 $9,21 -0,11% 3.089.344 $9,22 $9,26 $8,89
28 september 2022 $9,33 +4,95% 3.476.616 $8,89 $9,36 $8,83
27 september 2022 $8,86 -1,56% 3.869.724 $9,00 $9,12 $8,80

Aandelen Antero Midstream Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Antero Midstream? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Antero Midstream koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Antero Midstream te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Antero Midstream van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Antero Midstream over de laatste 5 handelsdagen

Antero Midstream aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Antero Midstream koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Antero Midstream nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Antero Midstream

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Antero Midstream koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Antero Midstream in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Antero Midstream. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Antero Midstream.

Antero Midstream aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Antero Midstream: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Antero Midstream Corp?

De CEO van Antero Midstream Corp is .

Wat is de actuele Antero Midstream Corp aandelen koers?

Het Antero Midstream Corp-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $9,64, de hoogste koers was $9,90 en de laagste koers was $9,58. De slotkoers was $9,89 en is daarmee met 4,32% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Antero Midstream Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Antero Midstream Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Antero Midstream Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Antero Midstream Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Antero Midstream Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Antero Midstream Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Antero Midstream Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Antero Midstream Corp stijgen in 2022?

Gaat Antero Midstream Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Antero Midstream Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Antero Midstream Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Antero Midstream Corp aandelen kopen?

Antero Midstream Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Antero Midstream Corp aandelen kopen:

Andere aandelen