Annaly Capital Management Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Annaly Capital Management Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Annaly Capital Management, wat de huidige verwachtingen zijn van Annaly Capital Managementen hoe de toekomst eruit zal zien voor Annaly Capital Management. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Annaly Capital Management Inc delen.

Annaly Capital Management Inc is gevestigd in New York in US. Annaly Capital Management telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Kevin Keyes is de CEO van Annaly Capital Management Inc.

Annaly Capital Management Inc

Aandelen Annaly Capital Management kopen

Koop Annaly Capital Management Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Annaly Capital Management stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Annaly Capital Management  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Annaly Capital Management aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Annaly Capital Management.

Annaly Capital Management koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $21,26 -2,16%
Handelsvolume 4.681.867
Openingskoers $21,73
Hoogste koers $21,82
Laagste koers $21,24
Koersbereik $0,58
Ticker NLY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Annaly Capital Management koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Annaly Capital Management over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $21,26 -2,16% 4.681.867 $21,73 $21,82 $21,24
2 december 2022 $21,79 0,00% 4.547.559 $21,79 $21,86 $21,33
1 december 2022 $21,88 +0,60% 6.627.538 $21,75 $22,19 $21,75
30 november 2022 $21,67 +2,70% 16.444.898 $21,10 $21,80 $20,95
29 november 2022 $21,21 +0,05% 4.512.323 $21,20 $21,26 $21,02

Aandelen Annaly Capital Management Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Annaly Capital Management? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Annaly Capital Management koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Annaly Capital Management te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Annaly Capital Management van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Annaly Capital Management over de laatste 5 handelsdagen

Annaly Capital Management aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Annaly Capital Management koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Annaly Capital Management nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Annaly Capital Management

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Annaly Capital Management koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Annaly Capital Management in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Annaly Capital Management. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Annaly Capital Management.

Annaly Capital Management aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Annaly Capital Management: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Annaly Capital Management Inc?

De CEO van Annaly Capital Management Inc is Kevin Keyes.

Wat is de actuele Annaly Capital Management Inc aandelen koers?

Het Annaly Capital Management Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $21,73, de hoogste koers was $21,82 en de laagste koers was $21,24. De slotkoers was $21,26 en is daarmee met 2,43% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Annaly Capital Management Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Annaly Capital Management Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Annaly Capital Management Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Annaly Capital Management Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Annaly Capital Management Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Annaly Capital Management Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Annaly Capital Management Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Annaly Capital Management Inc stijgen in 2022?

Gaat Annaly Capital Management Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Annaly Capital Management Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Annaly Capital Management Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Annaly Capital Management Inc aandelen kopen?

Annaly Capital Management Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Annaly Capital Management Inc aandelen kopen:

Andere aandelen