AngloGold Ashanti Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel AngloGold Ashanti Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van AngloGold Ashanti, wat de huidige verwachtingen zijn van AngloGold Ashantien hoe de toekomst eruit zal zien voor AngloGold Ashanti. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over AngloGold Ashanti Ltd delen.

AngloGold Ashanti Ltd is gevestigd in Johannesburg in South Africa. AngloGold Ashanti telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Kelvin Dushnisky is de CEO van AngloGold Ashanti Ltd.

AngloGold Ashanti Ltd

Aandelen AngloGold Ashanti kopen

Koop AngloGold Ashanti Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de AngloGold Ashanti stock koers van de afgelopen periode. Aandeel AngloGold Ashanti  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de AngloGold Ashanti aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van AngloGold Ashanti.

AngloGold Ashanti koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $18,66 +1,97%
Handelsvolume 1.992.383
Openingskoers $18,30
Hoogste koers $18,75
Laagste koers $18,24
Koersbereik $0,51
Ticker AU
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de AngloGold Ashanti koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen AngloGold Ashanti over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $18,66 +1,97% 1.992.383 $18,30 $18,75 $18,24
1 december 2022 $18,81 +1,02% 3.160.544 $18,62 $18,85 $18,30
30 november 2022 $18,33 +0,44% 4.139.747 $18,25 $18,47 $17,93
29 november 2022 $17,81 +1,02% 2.338.784 $17,63 $18,01 $17,52
28 november 2022 $17,36 -4,25% 2.769.433 $18,13 $18,18 $17,29

Aandelen AngloGold Ashanti Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van AngloGold Ashanti? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de AngloGold Ashanti koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van AngloGold Ashanti te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van AngloGold Ashanti van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel AngloGold Ashanti over de laatste 5 handelsdagen

AngloGold Ashanti aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de AngloGold Ashanti koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende AngloGold Ashanti nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van AngloGold Ashanti

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun AngloGold Ashanti koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van AngloGold Ashanti in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor AngloGold Ashanti. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van AngloGold Ashanti.

AngloGold Ashanti aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

AngloGold Ashanti: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van AngloGold Ashanti Ltd?

De CEO van AngloGold Ashanti Ltd is Kelvin Dushnisky.

Wat is de actuele AngloGold Ashanti Ltd aandelen koers?

Het AngloGold Ashanti Ltd-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $18,30, de hoogste koers was $18,75 en de laagste koers was $18,24. De slotkoers was $18,66 en is daarmee met 0,80% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om AngloGold Ashanti Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om AngloGold Ashanti Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van AngloGold Ashanti Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. AngloGold Ashanti Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de AngloGold Ashanti Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor AngloGold Ashanti Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van AngloGold Ashanti Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van AngloGold Ashanti Ltd stijgen in 2022?

Gaat AngloGold Ashanti Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? AngloGold Ashanti Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van AngloGold Ashanti Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog AngloGold Ashanti Ltd aandelen kopen?

AngloGold Ashanti Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je AngloGold Ashanti Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen