Amtd International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Amtd International Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Amtd International, wat de huidige verwachtingen zijn van Amtd Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Amtd International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Amtd International Inc delen.

Amtd International Inc is gevestigd in in Hong Kong. Amtd International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Amtd International Inc.

Amtd International Inc

Aandelen Amtd International kopen

Koop Amtd International Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Amtd International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Amtd International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Amtd International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Amtd International.

Amtd International koers

Datum 29 november 2021
Slotkoers $3,35 -0,30%
Handelsvolume 1.626
Openingskoers $3,36
Hoogste koers $3,36
Laagste koers $3,32
Koersbereik $0,04
Ticker HKIB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Amtd International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Amtd International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 november 2021 $3,35 -0,30% 1.626 $3,36 $3,36 $3,32
26 november 2021 $3,37 +0,60% 5.941 $3,35 $3,38 $3,35
24 november 2021 $3,35 0,00% 8.760 $3,35 $3,38 $3,34
23 november 2021 $3,40 0,00% 3.286 $3,40 $3,40 $3,34
22 november 2021 $3,43 0,00% 3.509 $3,43 $3,43 $3,42

Aandelen Amtd International Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Amtd International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Amtd International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Amtd International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Amtd International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Amtd International over de laatste 5 handelsdagen

Amtd International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Amtd International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Amtd International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Amtd International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Amtd International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Amtd International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Amtd International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Amtd International.

Amtd International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Amtd International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Amtd International Inc?

De CEO van Amtd International Inc is .

Wat is de actuele Amtd International Inc aandelen koers?

Het Amtd International Inc-aandeel had op 29-11-2021 een openingskoers van $3,36, de hoogste koers was $3,36 en de laagste koers was $3,32. De slotkoers was $3,35 en is daarmee met 0,59% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Amtd International Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Amtd International Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Amtd International Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Amtd International Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Amtd International Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Amtd International Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Amtd International Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Amtd International Inc stijgen in 2022?

Gaat Amtd International Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Amtd International Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Amtd International Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Amtd International Inc aandelen kopen?

Amtd International Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Amtd International Inc aandelen kopen:

Andere aandelen